Life

Gabriela Prisăcariu i-a șocat pe fanii săi. Ce scrie pe tortul soției lui Dani Oțil. Tânăra a împlinit 30 de ani

Gabriela Prisăcariu a împlinit 30 de ani, iar Dani Oțil a fost atent să îi ofere iubitei sale soții un cadou pe măsură în această zi specială.
22.11.2022 | 21:29
Gabriela Prisacariu ia socat pe fanii sai Ce scrie pe tortul sotiei lui Dani Otil Tanara a implinit 30 de ani
Gabriela Prisăcariu și-a serbat astăzi ziua de naștere. Vedeta a împlinit 30 de ani. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Zi de sărbătoare în familia celebrului prezentator Dani Oțil. Soția acestuia, Gabriela Prisăcariu, a împlinit 30 de ani.

Gabriela Prisăcariu și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit recent și de asemenea, au devenit și părinți pentru prima oară.

ADVERTISEMENT

Deși există o diferență destul de mare de vârstă între cei doi, mai exact 12 ani, acest lucru nu a fost un impediment în calea fericirii lor.

Drept dovadă, cuplul se înțelege de minune, iar Dani Oțil a avut grijă să își surprindă astăzi iubita. Celebrul prezentator de la Antena 1 i-a făcut cadou Gabrielei Prisăcariu un bolid de lux, care a creat deja vâlvă pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Iar petrecerea aniversată nu s-a terminat, ci continuă și în această seară. Gabriela Prisăcariu s-a aranjat și a ieșit în oraș pentru a-și serba ziua de naștere.

Deși mulți s-ar fi gândit că vedeta va opta pentru culori ceva mai deschise, având în vedere că este o zi cât se poate de fericită, iată că soția lui Dani Oțil s-a îmbrăcat în negru.

ADVERTISEMENT

Surpriza a fost însă tortul pe care vedeta l-a avut de ziua ei. În timp ce alte vedete se răsfață cu tot felul de preparate, Gabriela Prisăcariu a optat pentru ceva sumbru.

Gabriela Prisăcariu a avut un tort cu adevărat special de ziua ei. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Gabriela Prisăcariu a avut un tort cu adevărat special de ziua ei. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Ce scrie pe tortul primit de Gabriela Prisăcariu

Mai exact, soția lui Dani Oțil are un tort negru, la fel ca și ținuta ei, iar pe el scrie un mesaj dureros ”RIP”, în traducere, ”Odihnește-e în pace”.

ADVERTISEMENT

Practic, Gabriela Prisăcariu nu și-a sărbătorit ziua de naștere, ci mai degrabă pare că regretă faptul că a schimbat prefixul.

Vedeta a atras critici, dar și susținere din parte urmăritorilor ei. Unii i-au spus că vârsta de 30 de ani nu este deloc o tragedie, în timp ce alții au luat-o la întrebări.

”De la ce RIP, dacă e zi de naștere?”/ ”Nu este tragedie vârsta de 30. Ba mai mișto, de acum începe adevărata viață”/ ”Urăsc moda asta”/ ”Prea tare”/ ”Cel mai tare tort”, au fost doar o parte dintre reacțiile fanilor blondinei.

Gabriela Prisăcariu a ținut să completeze și ea faptul că astăzi va îngropa practic vârsta de 20 de ani. ”RIP 20’s”, a fost răspunsul dat de vedetă.

Să nu uităm că anterior petrecerii din această seară, vedeta a petrecut și ceva timp cu soțul ei, Dani Oțil. Acesta i-a făcut atunci un cadou care a dezamăgit-o complet pe vedetă, având în vedere că prezentatorul tv știa ce își dorește aceasta .

ADVERTISEMENT