Life

Gabriela Prisăcariu, ieșire cu fetele în club. Soția lui Dani Oțil s-a distrat pe cinste

Gabriela Prisăcariu a avut parte de distracție în club alături de asistenta de la Neatza, Ramona Olaru. Frumoasa blondină a ieșit în oraș după multă vreme.
10.04.2022 | 17:48
Gabriela Prisacariu iesire cu fetele in club Sotia lui Dani Otil sa distrat pe cinste
Gabriela Prisăcariu, distracție în club. Cum au reacționat fanii la adresa soției lui Dani Oțil. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Modelul s-a bucurat din plin de ieșirea cu fetele în club, asta pentru că de când a devenit mamă s-a ocupat numai de creșterea fiului ei și al prezentatorului de la Antena 1. Luca Tiago este pe primul plan pentru vedetă.

Gabriela Prisăcariu, distracție în club. Cum au reacționat fanii la adresa soției lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu le-a arătat fanilor din mediul virtual cum petrece atunci când reușește să iasă din casă. Soția lui Dani Oțil se distrează și nu ține cont de nimic, profitând de fiecare clipă în cluburile de noapte.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a ieșit într-o locație superbă din Capitală, unde a mers alături de Ramona Olaru, cu care este bună prietenă. Alte două femei le-au însoțit pe vedetele care au petrecut o seară de sâmbătă ca între fete.

„Am ieșit la discotecă. Se vede că nu am ieșit de ceva vreme… sunt singura care dansează”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram, unde a postat mai multe imagini și filmări.

ADVERTISEMENT
Gabriela Prisăcariu, în club
Gabriela Prisăcariu, în club. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Gabriela Prisăcariu, mesaje de la fani după ieșirea în oraș

Ulterior, soția lui Dani Oțil a revenit pe social media unde a declarat că a primit foarte multe mesaje. Au fost persoane care au întrebat-o dacă a divorțat de prezentatorul de la Antena 1, iar răspunsul nu a întârziat.

„Ies și eu odată în oraș după mult timp, singură, cu fetele, și mă întreabă oamenii dacă am divorțat. Ei bine, nu a scăpat. Știu, ar fi vrut, dar nu”, a mai Gabriela Prisăcariu în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

„Nu vrei să-ți găsești un băiat mai bogat, să scap și eu de sărăcie?”, a completat Dani Oțil într-o filmare de pe Instagram, în care apare în mașină.

„Chiar el m-a trimis. Du-te, du-te în oraș fără mine. Eu stau cu bebelușul. Credea că scapă, nu, nicio șansă”, a încheiat frumoasa blondină, care s-a amuzat copios.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au îndreptat spre locul unde matinalul avea treabă, următorul videoclip arătându-l în timp ce savurează o înghețată, deși afară plouă cu găleata.

ADVERTISEMENT