Life

Gabriela Prisăcariu, în lacrimi înainte de vacanța cu Dani Oțil. Reacția lui: „De azi plecăm separat”

Dani Oțil a fost luat prin surprindere de soția lui. După ce timp de câteva luni a organizat prima lor vacanță de după ce au devenit părinți, Gabriela Prisăcariu s-a răzgândit.
21.04.2022 | 15:58
Gabriela Prisacariu in lacrimi inainte de vacanta cu Dani Otil Reactia lui De azi plecam  separat
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, prima vacanță după 8 luni. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela s-au căsătorit în vara anului trecut, iar în septembrie a venit pe lume fiul lor, Luca Tiago. Chiar dacă și-a dorit mult o vacanță în doi, soția prezentatorului s-a răzgândit chiar înainte de plecare.

Soția lui Dani Oțil, în lacrimi înainte de a pleca în vacanță. Cum a reacționat vedeta Antena 1

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit în toamna anului 2021 părinții unui băiețel. Cei doi și-au dedicat tot timpul lui Luca Tiago și nu au vrut să stea departe de el. Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, au hotărât să meargă într-o scurtă vacanță în doi.

ADVERTISEMENT

Gabriela s-a ocupat de fiecare detaliu, a căutat cazare și a stabilit locurile pe care le vor vizita. Totuși, cu puțin timp înainte de a pleca, soția lui Dani Oțil s-a răzgândit.

„De azi mergem doar separat în vacanță”

Colegul lui Răzvan Simion a publicat în mediul online o serie de filmulețe în care a povestit ce s-a întâmplat. Aflați într-o mașină, probabil în drum spre aeroport, acesta a explicat că partenera lui plânge și nu mai vrea să meargă. Mai mult, Gabriela se teme că ar putea exista probleme în timpul zborului.

ADVERTISEMENT
Dani Oțil Gabriela Prisăcariu vacanță Paște
Soția lui Dani Oțil s-a răzgândit înainte să plece în vacanță.
Foto: colaj Fanatik

„După opt luni în care nu am fost nicăieri cu soția, am decis să plecăm trei zile. Iar ea nu vrea să plece deoarece bocește.

De două luni face rezervări, se uită, îmi spune unde o să mâncăm. Eu zic că nu-s atât de excitat de plecarea asta. Ea îmi spune că o să mergem, o să facem….Ea nu mai vrea să mergem.

ADVERTISEMENT

Și ce credeți? A zis că până acum, dacă ar fi căzut avionul, nu i-ar fi păsat, acum îi pasă. Ceea ce mă face să-i propun, de azi, să mergem doar separat în vacanță”, a spus vedeta Antena 1 pe Instagram. 

Gabriela Prisăcariu a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu la iUmor

Dani Oțil a avut ocazia să fie la masa juriului de la iUmor, prilej cu care Gabriela Prisăcariu a avut un moment de roast. Printre glumele pe care le-a avut la adresa soțului său, frumoasa blondină a strecurat și o afirmație cu privire la relația dintre el și Mihaela Rădulescu. 

ADVERTISEMENT

„Primul invitat la nuntă, pe listă, a fost Ristei. Este adevărat. Nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani… Scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco. Soacră-mea, am vrut să zic.

 Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a spus Gabriela Prisăcariu.

ADVERTISEMENT