Life

Gabriela Prisăcariu l-a luat la întrebări pe Dani Oțil. Răspunsul primit a lăsat-o fără cuvinte

Dani Oțil a profitat din plin de zilele de vacanță și și-a petrecut tot timpul alături de Gabriela Prisăcariu și Luca Tiago. Blondina a fost curioasă să afle cum s-a simțit prezentatorul în această perioadă.
02.01.2022 | 20:00
Gabriela Prisacariu la luat la intrebari pe Dani Otil Raspunsul primit a lasato fara cuvinte
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a fost în vacanță, așa că și-a petrecut tot timpul alături de familie.

Pusă pe glume, Gabriela Prisăcariu a vrut să afle de la soțul ei cum s-a simțit în toată această perioadă.

Răspunsul prezentatorului a luat-o prin surprindere.

Gabriela Prisăcariu l-a luat la întrebări pe Dani Oțil. Răspunsul primit a lăsat-o fără cuvinte

Dani Oțil încearcă să-și petreacă cât mai mult timp alături de familia sa de când a devenit tătic. Așa s-a întâmplat și în perioada sărbătorilor de iarnă. Cum emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a fost în vacanță, prezentatorul și-a dedicat tot timpul soției și fiului său.

ADVERTISEMENT

În timpul unei plimbări, Gabriela Prisăcariu a fost pusă pe glume și i-a adresat soțului său o întrebare care l-a luat prin surprindere.

“Mai poți cu noi Dani? Cum a fost în vacanță cu mine și Luca? Cred că abia aștepți să începi munca, nu?”, l-a întrebat blondina.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul prezentator a privit-o uimit și i-a răspuns imediat că își dorește să revină cât mai repede pe micile ecrane.

“Așa e, abia aștept, nu mai e mult”, a spus Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în mașină. Sursă foto: Instagram

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au petrecut sărbătorile acasă

Viața celor doi s-a schimbat după apariția fiului lor, Luca Tiago. Dacă în alți ani adorau să meargă la petreceri cu ocazia sărbătorilor, anul acesta și-au schimbat programul total. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au rămas acasă de Revelion și de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Aceștia au postat pe conturile de socializare mai multe imagini cu momente inedite. Modelul le-a făcut și o mărturisire fanilor. În noaptea dintre ani s-a izolat în pivnița casei.

“Primul Revelion cu bebelușul, am stat acasă, a fost foarte mișto. Nici nu ne trebuia mai mult de atât, doar că a fost pentru prima dată când am urât artificiile și nu se mai terminau.

ADVERTISEMENT

Nu mai vreau artificii, nu-mi mai plac, le urăsc. Și pentru că dormitorul nostru este la mansardă, se auzeau foarte tare, așa că nu am știut unde să fug mai repede”, a dezvăluit soția lui Dani Oțil pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT