Life

Gabriela Prisăcariu l-a luat la rost pe Dani Oțil, după ce l-a lăsat cu copilul: ”Nu știu dacă să mă bucur”

Gabriela Prisăcariu a postat o filmare prin care îi reproșează partenerului de viață, Dani Oțil, un aspect foarte important. Are legătură cu fiul celor doi, Luca Tiago.
22.05.2022 | 16:49
Gabriela Prisacariu la luat la rost pe Dani Otil dupa ce la lasat cu copilul Nu stiu daca sa ma bucur
Gabriela Prisăcariu, reproș la adresa soțului ei, Dani Oțil. Ce i-a spus blondina. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Modelul l-a luat la rost pe matinalul de la Antena 1 pe care l-a lăsat câteva ore cu copilul. Vedeta s-a bucurat de câteva ore de respiro și l-a lăsat pe bebeluș în grija tatălui, dar a avut parte de o surpriză când s-a întors acasă.

Gabriela Prisăcariu, reproș la adresa soțului ei, Dani Oțil. Ce i-a spus blondina

Gabriela Prisăcariu distribuie foarte des videoclipuri în care se tachinează cu Dani Oțil. De această dată frumoasa blondină nu s-a putut abține și a reacționat imediat când a văzut activitățile pe care le au cei doi.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Antena 1 și-a pus fiul, pe Luca Tiago, să urce pe scările din locuință, în timp ce îl susține din spate. Moderatorul de la Neatza este un părinte care pune mare preț pe sport, mai ales că îl și practică.

„Doamne. Eu nu știu dacă să mă bucur că văd lucrul aceasta sau nu. Tati, ți-am zis să ai grijă de el și tu ce faci”, i-a spus blondina soțului ei, Dani Oțil, într-o filmare de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Antrenament mami, triceps, piept, picioare”, este răspunsul oferit de matinal, pe rețelele de socializare.

Gabriela Prisăcariu, amuzată de o poză veche cu Dani Oțil

În urmă cu câteva zile Gabriela Prisăcariu s-a amuzat după ce partenerul de viață a postat o imagine în costum de balerină. Este vorba de un proiect de acum câțiva ani, când prezentatorul a dansat balet pe scenă.

ADVERTISEMENT

Vedeta l-a tachinat și de această dată, întrebându-se ce-i va spune fiului său, Luca Tiago, atunci când va crește destul de mare și va descoperi imaginea respectivă. Și nu este singura poză cu Dani Oțil în ipostaze surpriză.

„Ghicește protagoniștii, meniul, ce puneau la cale si câți bani mai aveau până la salariu”, este descrierea lăsată de moderator pe social media, legat de o poză veche cu actorul Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT