Life

Gabriela Prisăcariu, nume special pentru fiul ei și al lui Dani Oțil. Unul dintre cele două prenume este ieșit din comun

Gabriela Prisăcariu nu s-a mai abținut și a dezvăluit ce nume i-a pus fiului ei și al prezentatorului de la Antena 1, Dani Oțil.
24.09.2021 | 11:42
Gabriela Prisacariu nume special pentru fiul ei si al lui Dani Otil Unul dintre cele doua prenume este iesit din comun
Gabriela Prisăcariu, nume special pentru fiul ei și al lui Dani Oțil. Unul dintre cele două prenume este ieșit din comun. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina a ales un nume special pentru copilul care a venit pe lume în urmă cu câteva zile și care era poreclit „Cârcel” de renumiții săi părinți.

După ce matinalul a precizat că este vorba de un prenume format din patru litere, iată că partenera sa de viață a dat cărțile pe față, în timp ce anunța un nou concurs în mediul online.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu nu s-a rezumat la un singur prenume, ci a ales două pentru fiul ei. Concret, băiatul lui Dani Oțil are niște nume ieșite din comun pentru țara noastră.

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit numele băiatului ei. Sunt două prenume

Așadar, copilul lui Dani Oțil și al modelului are două prenume, unul mai special ca altul. Se numește Luca Tiago, ambele fiind nume de Sfinți.

ADVERTISEMENT

Primul, format din patru litere, așa cum spunea vedeta de la Antena 1, este sărbătorit pe 18 octombrie și la bază este un prenume de origine greacă. Se traduce prin „cel născut în lumină”, fiind tot mai întâlnit la români.

Cel de-al doilea prenume, Tiago, este mai rar. Numai o singură vedetă de la noi a ales același prenume pentru copilul său, și anume Adrian Mutu și soția sa, Sandra Bachici.

ADVERTISEMENT

Nume de zeitate și acesta are o semnificație cu totul aparte. Se spune că cei care poartă acest nume sunt talentați la sport și au mintea ageră precum cea a asiaticilor.

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru băiatul său

„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel», nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă.…

ADVERTISEMENT

Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de orâ până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins…

Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine”, este scrisoarea scrisă de Dani Oțil pentru Luca Tiago, pe Instagram.

ADVERTISEMENT