Life

Gabriela Prisăcariu, răsfățată complet. Unde a dus-o Dani Oțil pe iubita sa în weekend

09.11.2020 | 09:51
Gabriela Prisacariu rasfatata complet Unde a duso Dani Otil pe iubita sa in weekend
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, blondina fiind extrem de răsfățată de prezentatorul de la Antena 1 care în weekend a avut grijă să-și ducă iubita într-o scurtă vacanță în Turcia. 

Frumoasa vedetă a fost răsfățată complet de matinalul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, mai ales că în urmă cu o zi tânăra și-a serbat onomastica. Așadar, cu ocazia Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, cei doi amorezi s-au distrat departe de România.

ADVERTISEMENT

Modelul s-a simțit minunat în compania partenerului ei de viață încă de la primele are ale dimineții când a savurat micul dejun pe terasa hotelului unde au fost cazați în Istanbul. Ziua de nume a fost potrivită și pentru o cină în doi, Gabriela Prisăcariu având o ținută de milioane pentru ieșirea la malul Bosforului.

Gabriela Prisăcariu, răsfățată de iubit de onomastică. Unde au plecat cei doi

Dani Oțil și partenera sa de viață s-au bucurat de finalul de săptămână, mai ales că începând de luni, 9 noiembrie, au fost impuse noi restricții în privința pandemiei de coronavirus. Vedeta Antena 1 și Gabriela Prisăcariu au petrecut clipe frumoase în doi.

ADVERTISEMENT

Cuplul s-a delectat cu preparate turcești din cele mai rafinate, s-a plimbat sub clar de lună și a admirat Bosforul și orașul. Weekend-ul a fost ideal pentru relaxare și destindere, mai ales că ultima lor vacanță împreună a fost acum câteva luni bune.

Cei doi îndrăgostiți nu au uitat nici de fani și au postat câteva imagini și filmulețe pe rețelele de socializare, internauții fiind extrem de mulțumiți de ipostaze. Fotografia în care Gabriela Prisăcariu stă pe scaun, la micul dejun, a strâns peste 6.300 de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil și „miss Funduleț” au sărbătorit în vară doi ani de relație, după ce în urmă cu mai puțin de un an au anunțat că s-au logodit. Evenimentul s-a petrecut într-o vacanță în Mexic.

Prezentatorul de la Antena 1 și-ar fi dorit să se așeze la casa sa anul acesta, dar pandemia i-a dat planurile peste cap. De asemenea, matinalul a mărturisit în urmă cu ceva timp că-și dorește să devină părinte și asta cât mai curând.

ADVERTISEMENT

Așadar, nu este exclus ca blondina să anunțe că mai degrabă că este însărcinată, decât să îmbrace prea curând rochia de mireasă.

ADVERTISEMENT