Life

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au vorbit despre cel de-al doilea copil. Motivul pentru care cei doi au plecat la Istanbul

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți în urmă cu un an de zile, iar mulți se întreabă dacă nu cumva, cei doi își doresc și un al doilea copil.
07.11.2022 | 06:48
Gabriela Prisacariu si Dani Otil au vorbit despre cel deal doilea copil Motivul pentru care cei doi au plecat la Istanbul
Motivul pentru care Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au plecat într-o vacanță la Instanbul. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trăiesc probabil una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Au devenit părinți pentru prima oară, s-au și căsătorit și au grijă să își ofere și timp unul altuia.

Motivul pentru care Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au plecat la Istanbul

Se pare însă că în anumite momente oboseala își spune și ea cuvântul. Cei doi soți au decis să plece într-o escapadă, la Istanbul, iar motivele sunt unele cât se poate de clare.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a tot fost întrebată de internauți dacă nu cumva se pregătește să devină mamă din nou, însă iată că vedeta are un răspuns cât se poate de clar în acest caz.

Soția lui Dani Oțil spune că a amândoi au plecat la Istanbul doar pentru a petrece timp de calitate împreună, având în vedere că viața lor s-a cam schimbat de când au devenit părinți.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cei doi au mai decis să plece în vacanță pentru a a se odihni și pentru a mânca, iar un al doilea copil nu este deloc în plan.

“Ce voiam eu să vă zic… N-am venit în Istanbul ca să facem un frățior, am venit să dormim și să mâncăm. Încerc să mă fac înțeleasă. Vreau să dorm și să mănânc.“, a declarat Gabriela Prisăcariu, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că nu ar fi prima oară când vedeta aduce în discuție acest subiect. În repetate rânduri, cei doi au fost întrebați dacă nu cumva vor să își mărească familia.

Dani Oțil, despre cel de-al doilea copil

În timp ce Dani Oțil prefera să nu ofere niciun răspuns atunci, Gabriela Prisăcariu le spunea fanilor săi că viața în trei nu este chiar atât de ușoară.

ADVERTISEMENT

“Dani Oțil: Asta este o întrebare foarte bună (n.r. dacă mai vor un copil), dar nu… nu răspund!”, spunea Dani Oțil în urmă cu ceva timp.

Acesta este și motivul pentru care, ambii parteneri au decis să se concentreze pe creșterea fiului lor, care oricum îi obosește în mare parte, după cum povestea soția prezentatorului tv.

”Eu știu că vă doriți să fim mai obosiți de atât, dar e ok, deocamdată suntem suficienți de obosiți.”, completa atunci Gabriela Prisăcariu, într-o postare pe Instagram.

ADVERTISEMENT