Life

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, degustare pentru meniul de nuntă: ”Îți spun un secret”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, testare pentru delicatesele din ziua cea mare. Ce a mărturisit prezentatorul de la Antena 1.
22.03.2023 | 23:36
Gabriela Prisacariu si Dani Otil degustare pentru meniul de nunta Iti spun un secret
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, testare pentru delicatesele din ziua cea mare. Ce a mărturisit prezentatorul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fotomodelul și matinalul de la Neatza le-au dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare că au fost la o degustare pentru meniul de nuntă. Cu această ocazie renumitul prezentator i-a spus partenerei de viață un secret.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, testare pentru delicatesele din ziua cea mare. Ce a mărturisit prezentatorul

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au testat delicatesele pe care le vor servi în ziua cea mare, eveniment care se va desfășura în aer liber, într-o locație superbă din Buftea. Blondina s-a îndrăgostit de piscina unde se va distra alături de invitați.

ADVERTISEMENT

Până atunci însă vedeta a mers să guste preparatele culinare cu care vrea să-i încânte pe cei care îi vor fi alături când își va uni destinul în fața lui Dumnezeu cu celebrul matinal de la Neatza. Soția prezentatorului s-a declarat încântată.

„Suntem doar la degustare, nu trebuie să mâncăm, trebuie doar să degustăm, atât. Arată absolut delicios”, a dezvăluit Gabriela Prisăcariu pe pagina personală de Instagram, unde își ține fanii la curent cu toate informațiile.

ADVERTISEMENT

„Îți spun un secret, degustarea este gratis și suntem la a treia locație. Mai avem una mâine și săptămâna asta am salvat-o”, a fost remarca pe care a făcut-o Dani Oțil la adresa soției sale.

„Nu e adevărat… bine că Bogdan nu se supără. Mulțumim, arată absolut delicios”, a mai spus frumoasa blondină, în timp ce matinalul a subliniat că este pregătit să participe la Chefi la cuțite, bineînțeles în spirit de glumă.

ADVERTISEMENT
Meniu nuntă
Dani Oțil, la degustarea pentru meniul de la nuntă. Sursa foto: Instagram.com

Gabriela Prisăcariu, în căutarea rochiei perfecte

Gabriela Prisăcariu visează să fie o mireasă spectaculoasă, motiv pentru care este în căutarea rochiei perfecte de mai bine de o lună. Soția lui Dani Oțil a probat mai multe ținute pentru că vrea să strălucească în ziua ceremoniei.

Glumeț din fire și mereu pus pe șotii, prezentatorul de la Antena 1 le-a spus urmăritorilor de pe Internet că a trebuit să scoată din buzunar 200 de euro ca blondina să încerce mai multe modele și să vadă ce-i vine bine.

ADVERTISEMENT

„Stimați bărbați, gentlemeni sau nu. De ce spun eu că bărbații sunt mai uniți decât femeile?! Am fost într-un loc unde se probează rochii de mireasă, doar ca să probăm, unde te duci cu câteva luni înainte, nu cu o săptămână două înainte.

Pentru 23 de minute am plătit 200 de euro. Nici șampanie nu ne-au dat. În filme am văzut că e cu șampanie, cafea, îți dă apă! Nimic! Un pahar de apă nu ne-au dat”, spunea în urmă cu ceva vreme Dani Oțil, în mediul virtual, notează elle.ro.

ADVERTISEMENT