Life

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, îngrijorați pentru starea fiului lor: ”Febră și plâns non-stop”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt îngrijorați pentru starea fiului lor. Micuțul Tiago nu se simte bine. Ce probleme de sănătate are copilul celor două vedete?
22.08.2022 | 08:17
Gabriela Prisacariu si Dani Otil ingrijorati pentru starea fiului lor Febra si plans nonstop
Ce se întâmplă cu fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trec prin momente mai agitate cu fiul lor. Micuțul Tiago tocmai ce și-a făcut vaccinul de 11 luni și deja i-au dat primele măsele, acum simțind simptomele specifice.

Fiul lui Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, probleme de sănătate. Ce a pățit micuțul Tiago

Gabriela Prisăcariu a postat pe rețelele de socializare o imagine cu Luca Tiago, exprimându-și îngrijorarea. În aceasta se vede cum ea are grijă de fiul său.

ADVERTISEMENT

”Vaccin 11 luni+2 măsele= febră și plâns non-stop”, a notat soția lui Dani Oțil în dreptul fotografiei, de pe un Instastory.

Luca Tiago
Gabriela Prisăcariu are grijă de fiul ei care nu se simte bine. Sursa foto: Instastory

 

Luca Tiago a mai avut probleme de sănătate

În curând, Luca Tiago va împlini 12 luni. El a venit pe lume în septembrie 2021 și i-a făcut pe Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu părinți pentru prima oară.

ADVERTISEMENT

La începutul acestui an, fiul celor două vedete a mai avut probleme de sănătate. Nu au fost nici de această dată unele grave, fiind vorba despre o răceală. Totuși, nu a fost una de neglijat, căci îndrăgitul prezentator a rămas acasă pentru a-l supraveghea pe cel mic.

”Ne întreabă oamenii de ce nu merge tati la muncă. Poți să le explici că te-a îmbolnăvit și nu trebuie să stea acasă și să aibă grijă de tine?

ADVERTISEMENT

Tu să-mi spui cu ce bebeluș ai umblat și unde ai răcit, bine?”, a dialogat Gabriela Prisăcariu cu fiul ei, pe rețelele de socializare.

Și Gabriela Prisăcariu a avut probleme de sănătate de curând

De altfel, și Gabriela Prisăcariu a avut probleme de sănătate în urmă cu o lună. S-a prezentat la spital cu o stare de epuizare, pentru care medicii au pus-o pe perfuzii.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să văd ce se petrece în corpul meu și să rezolv acest aspect. Vreau doar să nu mă mai simt obosită.(…)

Concluzia este că arăt mai bine la exterior decât la interior. Mi-a dat domul doctor aici de toate. (…) Nu vreți să știți ce mi-a zis…”, a relatat soția lui Dani Oțil pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT