Life

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, vacanță de vis în Dubai. Cum a petrecut cuplul departe de casă

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au petrecut câteva zile de vis în Dubai. După opt luni în care nu au mai plecat singuri nicăieri, cuplul a decis să ia o pauză de câteva zile în faimosul oraș.
26.04.2022 | 08:56
Gabriela Prisacariu si Dani Otil vacanta de vis in Dubai Cum a petrecut cuplul departe de casa
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au plecat într-o vacanță de lux în Dubai. Cei doi soți nu au mai părăsit țara de ceva vreme și au decis să este momentul.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, vacanță de vis în Dubai

Dani Oțil si soția lui petrec clipe de vis de câteva zile, de când au plecat în vacanță în Dubai. Aceștia au distribuit mai multe poze pe rețelele de socializare, de unde fanii au aflat că cei doi îndrăgostiți au înotat cu delfinii și au făcut plimbări prin deșert.

ADVERTISEMENT

Desigur, soția lui Dani Oțil și-a etalat formele superbe în costumele de baie pe care le-a cumpărat.

De altfel, prezentatorul de la Neatza a mărturisit pe rețelele de socializare că Gabriela Prisăcariu petrece prea mult timp în mallul din Dubai, fiind „abonată” la acesta.

ADVERTISEMENT
Dani Oțil în vacanță
Dani Oțil în vacanță. Foto: Instagram

Gabriela Prisăcariu a început să plângă înainte de vacanță

Chiar dacă o vacanță este un motiv de bucurie, Gabriela Prisăcariu s-a lăsat cuprinsă de emoții înainte de plecarea în Dubai.

Dani Oțil a încercat să facă haz de necaz și să își mai înveselească soția, dar aceasta nu a fost impresionată.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a început să plângă deoarece o să stea departe de copil, fiindu-i și teamă că dacă li se va întâmpla ceva, Tiago ar rămâne singur pe lume.

Dani Oțil a explicat că înainte de a fi pe punctul de plecare, soția lui era foarte entuziasmată de această călătorie și plănuia chiar de două luni itinerariul vizitei lor în Dubai.

ADVERTISEMENT

„După 8 luni în care nu am fost nicăieri cu soția, am decis să plecăm trei zile. Ea nu mai vrea să plece deoarece bocește. De două luni se uită, face rezervări, îmi spune unde o să mâncăm. (…)

Acum, ea nu mai vrea să mergem. A zis că până acum, dacă ar fi căzut avionul nu-i păsa, acum îi pasă, ceea ce mă îndeamnă să-i propun să mergem doar separat în vacanțe”, a explicat Dani Oțil pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT