Life

Gabriela Prisăcariu și Ramona Olaru, în costum de baie pe stradă. Cum au fost surprinse 

Gabriela Prisăcariu și Ramona Olaru s-au fotografiat în costum de baie pe stradă, iar soția lui Dani Oțil a postat imaginea. Iată în ce ipostază au fost surprinse cele două vedete!
04.05.2022 | 23:21
Gabriela Prisacariu si Ramona Olaru in costum de baie pe strada Cum au fost surprinse
Gabriela Prisăcariu și Ramona Olaru, în costum de baie pe stradă. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu și Ramona Olaru s-au fotografiat în ipostaze incendiare, purtând doar costum de baie, în plină stradă. Cele două blondine au purtat o ținută sumară și au mers la furat de corcodușe, așa cum a scris soția lui Dani Oțil la descrierea imaginii.

Gabriela Prisăcariu și Ramona Olaru, în costum de baie pe stradă

Partenera lui Dani Oțil s-a fotografiat afară, într-un costum de baie din două piese, în dungi albe și negre. Ținuta a fost completată de un cardigan negru transparent și de o pereche de sandale cu toc.

ADVERTISEMENT

În fundal se află și Ramona Olaru, îmbrăcată la fel de sumar. Descrierea pe care Gabriela Prisăcariu i-a atribuit-o fotografiei i-a amuzat pe fani, care nu au ratat ocazia de a-i face complimente.

“La furat de corcodușe😂🤭”, a scris blondina în dreptul fotografiei.

Gabriela Prisăcariu, Ramona Olaru
Gabriela Prisăcariu și Ramona Olaru, îmbrăcate sumar pe stradă. Sursa foto: Instagram

În timp ce unii dintre internauți au complimentat-o pentru aspectul fizic, dat fiind faptul că a devenit mamă anul trecut, unii s-au legat de faptul că este prea slabă. Nu ar fi prima dată când Gabriela Prisăcariu are parte de astfel de comentarii.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu, ținta comentariilor acide în mediul online

Anul trecut, în septembrie, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți pentru prima dată.

Blondina a reușit să dea jos destul de repede kilogramele acumulate în timpul sarcinii și a postat imagini în ținute provocatoare de-a lungul timpului, lucru care nu a fost pe placul unora dintre cei care o urmăresc.

ADVERTISEMENT

Unii internauți i-au spus că nu ar trebui să se fotografieze în astfel de ținute, mai ales că a devenit mamă.

Cu toate acestea, Gabriela Prisăcariu nu ține cont de aceste mesaje și continuă să posteze imagini cu ținute care îi pun în evidență silueta de invidiat.

ADVERTISEMENT

În timp ce unii dintre urmăritori o critică pentru fotografiile în costum de baie, alții o laudă pentru că are grijă de aspectul fizic și că este posibil ca o femeie să revină la silueta ei de dinainte de sarcină dacă își dorește acest lucru.

“Urlă invidia în grăsuțe…..eu o să iau o poza cu tine să o pun pe frigider, când vreau sa deschid să văd poza și să îl închid la loc!/ Pai dacă ești la mare, la soare… cum ar trebui să postezi?! În costum de schi?!

Tocmai, că ești mamă trebuie să fii așa mișto./ Cine nu vrea să vadă nu este obligat să se uite!!!!/ Gabriela, arăți super!!! Apreciez faptul că ai grijă de corpul tău!/ Dacă aș arăta ca tine aș umbla așa zilnic pe stradă.”, au fost câteva dintre comentariile pozitive la adresa vedetei.

ADVERTISEMENT