Life

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, apariție incendiară aproape în toată splendoarea! ”Ați uitat că aveți copil”

Soția prezentatorului de la Antena 1 și-a arătat goliciuna, lăsându-se filmată fără perdea, chiar de la duș. Imaginile au stârnit reacții controversate.
04.01.2023 | 14:48
Gabriela Prisacariu sotia lui Dani Otil aparitie incendiara aproape in toata splendoarea Ati uitat ca aveti copil
Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, apariție incendiară aproape în toată splendoarea. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Aflați în vacanță în Maldive, Gabriela Prisăcariu Oțil și prezentatorului de la Antena 1 și-au ținut în permanență fanii la curent cu viața de lux de care au parte pe insula exotică. Cum era de așteptat, printre imaginile cu priveliștile luxuriante, frumoasa blondină și-a răsfățat admiratorii și cu ipostaze mai sexi. Însă, nimeni nu se aștepta la așa ceva. Soția lui Dani s-a lăsat filmată în toată splendoarea, chiar de la duș.

Soția lui Dani Oțil, goală pe internet?

Mereu senzuală și fără niciun pic de rețineri, Gabriela nu s-a ferit niciodată de aparițiile provocatoare, mândrindu-se cu o siluetă de invidiat, chiar și după nașterea micuțul Tiago.

ADVERTISEMENT

Fotomodelul a revenit la formele anterioare cât ai clipi, iar acum se află într-o formă de milioane. Nu o spunem noi, postările de pe Instagram vorbesc de la sine.

Plecați într-o escapadă romantică în Maldive, unde se bucură unul de compania altuia de la finalul anului 2022, Gabriela și Dani Oțil i-au lăsat pe fani cu gura căscată când soția prezentatorului de la Neatza a fost văzută aproape în toată splendoarea.

ADVERTISEMENT

Gabriela, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, s-a lăsat filmată în toată goliciuna și a lăsat imaginile să-i scape pe rețelele de socializare?

Ei bine, nu! Totul a fost cu bună știință! Mai mult, am spune că, cel care a realizat video-ul este nimeni altul decât soțul ei, care s-a folosit doar frunzele unui palmier ca să-i acopere zonele intime

ADVERTISEMENT

Reacții controversate la adresa Gabrielei Oțil

Într-un timp foarte scurt, toate postările incendiare ale Gabrielei Prisăcariu Oțil au strâns multe aprecieri, însă, cum era de așteptat, a avut parte și de comentarii răutăcioase.

Unii o critică pentru că este prea slabă, în timp ce alții cred că este o ipostază nepotrivită pentru o mamă.

ADVERTISEMENT

Vai mama voastră. Ați uitat că aveți copil. Săracul copil”, ”Anorexia se apropie”, ”Scuze, dar în România se exagerează cu slabitul ăsta. Ești prea slabă”, ”Ești o dulcică, Găbița… dar 2-3kg în plus n-ar strica…”, ”Nu este vorba de cum arăti, este vorba că tu, în general, nu ai altceva de arătat decât corpul… trist că te mândrești doar cu atat!”, sunt doar o parte din cele scrise de urmăritori.

ADVERTISEMENT