Life

Gabriela Prisăcariu, supărată pe mesajele din ultima vreme. Ce îi reproșează fanii

Gabriela Prisăcariu este deranjată de comentariile pe care le primește de când a devenit mamă pentru prima oară.
18.10.2021 | 18:46
Gabriela Prisacariu suparata pe mesajele din ultima vreme Ce ii reproseaza fanii
ADVERTISEMENT

Soția lui Dani Oțil este supărată pe mesajele din ultima vreme. Blondina primește foarte multe reproșuri din partea celor care o urmăresc în mediul virtual.

Vedeta este foc și pară pe cele care o arată cu degetul și care spun că se laudă că a slăbit la numai 5 săptămâni de când a devenit mamă.

ADVERTISEMENT

Pentru toate aceste fane Gabriela Prisăcariu are și un mesaj prin care le transmite că au posibilitatea să o șteargă din social media.

Gabriela Prisăcariu, deranjată de comenariile din online: ”Nu trebuie să mă urmăriți”

„Văd că din postarea mea doar gluma cu blugii a prins… smart people și cum ne permitem noi să jignim oamenii”, a scris vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Gabriela Prisăcariu a revenit cu un nou mesaj, în timp ce se afla în mașină. Fotomodelul a avut o reacție extrem de dură pentru că este sătură de reacțiile negative.

„Am o întrebare pentru toate astea de vă frustează mai nou postările mele, nu cumva tot voi sunteți cele care înainte de a rămâne eu însărcinată, îmi spuneați: «Lasă, c-o să te văd eu după ce faci un copil, dacă mai arăți așa»…

ADVERTISEMENT

Unfollow, e simplu. Nu trebuie să mă urmăriți. Pa, la revedere”, a declarat soția lui Dani Oțil, în mediul online.

Frumoasa blondină pare că nu mai vrea să accepte comentariile negative venite din partea oamenilor, mai ales din partea celor care îi reproșează lucruri legate de silueta de după sarcină.

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, Gabriela Prisăcariu nu a luat foarte multe kilograme în plus în timpul celor 9 luni, lucru care a ajutat-o să revină la silueta de invidiat destul de repede.

Vedeta eușește să aibă un trup tras prin inel, în ciuda faptului că a născut în urmă cu 5 săptămâni, când a adus pe lume un băiețel complet sănătos.

Bebelușul a primit numele Luca Tiago, modelul și vedeta de la Antena 1, Dani Oțil, fiind cei mai fericiți părinți.

ADVERTISEMENT