Sport

Gabriela Ruse, invitație specială pentru Emma Răducanu: „O aștept la ciorbă, nu cred că va încerca sarmale”

Gabriela Ruse și Emma Răducanu sunt prietene la cataramă și abia așteaptă să se reîntâlnească la Cluj, în cadrul turneului Transylvania Open.
12.10.2021 | 10:32
Gabriela Ruse invitatie speciala pentru Emma Raducanu O astept la ciorba nu cred ca va incerca sarmale
ADVERTISEMENT

Relația apropiată dintre Gabriela Ruse și Emma Răducanu a fost dezvăluită la Indian Wells, acolo unde cele două s-au antrenat împreună. Ambele sportive au părăsit devreme competiția din deșertul californian, fără să câștige vreun duel de pe tabloul principal.

Dacă Ruse a fost învinsă în turul 2 de Alize Cornet, Răducanu s-a oprit în aceeași fază a turneului după un eșec usturător în fața Aliaksandrei Sasnovich.

ADVERTISEMENT

Odată cu întoarcerea în România, a 92-a jucătoare a lumii a vorbit despre prietenia care o leagă de Emma Răducanu. Cele două se vor reîntâlni la WTA 250 Transylvania Open, competiție desfășurată în perioada 23-31 octombrie.

Gabriela Ruse o invită pe Emma Răducanu să mănânce sarmale

Înaintea celei de-a doua competiții de categorie WTA 250 din acest sezon de la noi din țară. Gabriela i-a făcut o invitație specială Emmei, înainte de sosirea la Cluj.

ADVERTISEMENT

„Emma este prietena mea, mă înţeleg foarte bine cu ea. O singură dată mi-a zis ‘mulțumesc’ în română, dar nu ştie limba română.

Îi fac cinste şi o învăţ româneşte. O invit la ciorbă şi sarmale, însă nu cred că va încerca sarmalele. În timpul turneelor nu e cea mai bună idee de a mânca asta”, a declarat Gabriela Ruse, conform AS.ro.

ADVERTISEMENT

Ruse este extrem de apropiată și de Simona Halep, cea alături de care a făcut pereche în proba de dublu feminin la Indian Wells. Cele două au fost eliminate în optimi, după ce au pierdut la super tie-break confruntarea cu Bouzkova și Hradecka.

„Avem o relaţie foarte bună în afara terenului şi asta este foarte important. Suntem nişte jucătoare extraordinare şi e normal să ne înţelegem atât de bine. Îmi doresc să joc din ce în ce mai mult cu Simona şi, de ce nu, să câştigăm turnee cât mai curând”, a afirmat Ruse despre prietenia cu Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și Emma Răducanu cheamă publicul la Transylvania Open

Biletele pentru Translyvania Open se vând ca pâinea caldă, mai ales după ce Halep și Răducanu și-au anunțat prezența la competiția organizată la Cluj. Prețul tichetelor variază în funcție de faza competiției. Pentru prima zi, un bilet poate fi achiziționat la 45 sau la 60 de lei, în timp ce finala turneului poate fi urmărită cu 250 de lei.

„Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open. Tatăl meu este român și am experiențe frumoase în țară. Abia aștept să ne vedem”, a fost mesajul transmis de Emma Răducanu pentru fanii români.

Eliminată din turul 3 la Indian Wells, Halep și-a dat și ea întâlnire cu fanii, la Cluj: „Bună tuturor! Abia aștept să ne vedem la Cluj, la Transylvania Open. Vă pup pe toți!”, a scris Simona, pe Facebook.

ADVERTISEMENT