Life

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, apariție fabuloasă în costum de baie, chiar dacă e însărcinată în opt luni

Gabrila Prisăcariu Oțil, soția lui Dani Oțil, mai are o lună până când va deveni mama unui băiețel, dar, până atunci, reușește să facă senzație cu formele ei în mediul online.
01.08.2021 | 15:22
Gabriela Prisacariu sotia lui Dani Otil aparitie fabuloasa in costum de baie chiar daca e insarcinata in opt luni
ADVERTISEMENT

Gabriela, soția lui Dani Oțil, și-a dorit și ea puțină relaxare înaine de a aduce pe lume, luna aceasta conform programării, primul copil al ei și al matinalului de la Antena 1, așa că a mers la mare.

Gabriela Oțil, ”paradă” în costum de baie

Ajunsă la mare, Gabriela Oțil și-a luat pe ea un costum din două piese care să îi scoată în evidență formele păstrate perfect în ciuda faptului că este însărcinată în opt luni, cu atât mai mult cu cât soția matinalului de la Antena 1 e foarte mândră că nu a luat prea mult în greutate.

ADVERTISEMENT

După ce s-a echipat corespunzător, după ce s-a asigurat că s-a uns bine cu cremă pentru protecție solară, Gabriela, soția lui Dani Oțil părea să fie pregătită de plajă.

Doar că, spre surpriza ei, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din ”târg”, iar Gabriela a anunțat, vizibil dezamăgită, că o asemenea relaxare rămâne, pentru ea, la stadiul de vis în aceste momente.

ADVERTISEMENT

Gabriela Oțil ”s-a bronzat” în dormitor

”M-am aranjat, mi-am pus costum de baie pe mine, m-am dat cu cremă de protecție, am ieșit pe terasă și am rezistat fix un minut. Mai bine aici, la aer condiționat”, a explicat pe contul ei de socializare Gabriela Prisacariu Oțil.

Iar decizia luată de frumoasa soție a lui Dani Oțil a fost una cât se poate de bună, cu atât mai mult cu cât ultima zi a lunii iulie a fost una dintre cele mai fierbinți ale anului, indicele de confort termic fiind depășit cu mult.

ADVERTISEMENT

În plus, totuși, Gabriela Oți este însărcinată în opt luni, iar expunerea la temperaturi extreme nu poate fi benefică nici pentru ea, nici pentru băiețelul pe care îl are în burtică.

Gabriela și Dani Oțil vor avea un băiat

Gabriela și Dani Oțil au anunțat cu ceva timp în urmă că vor deveni, în luna august a acestui an, părinții unui băiețel.

ADVERTISEMENT

Cu toate că termenul se apropie, Gabriela Oțil glumea de curând pe contul ei de socializare cu privire la numele băiețelului pe care îl va naște. Și, pentru că încă nu s-a decis pentru niciun nume, Gabriela Oțil propunea ca micuțul să poate numele de ”Cârcel”, după senzațiile pe care le-a încercat de-a lungul sarcinii.

În altă ordine de idei, a mărturisit Gabriela Prisăcariu Oțil de curând, chiar dacă nici nu a născut încă ea și Dani Oțil se gândesc, deja, la un al doilea copil.

Gabriela și Dani Oțil s-au căsătorit în luna mai

Însărcinată deja, Gabriela Oțil l-a convins pe Dani să renunțe la burlăcie, motiv pentru care, la jumătatea lunii mai a acestui an, cei doi s-au prezentat în fața ofițerului stării civile, iar apoi au pus la punct și o petrecere de nuntă la care nași au fost Tinu Vidaicu și soția lui, Roxana Ionescu.

”Totul este perfect acum, suntem fericiți împreună și ne iubim, iar asta e ceea ce contează”, a spus la acea vreme, în exclusivitate pentru FANATIK, soția lui Dani Oțil, Gabriela.

ADVERTISEMENT