Life

Gabriela Szabo a devenit bunică la 43 de ani!

23.08.2020 | 17:40
ADVERTISEMENT

Gabriela Szabo trăiește clipe minunate în familie, după ce fiica lui Zsolt Gyöngyössy, soțul ei, a născut un băiețel de nota 10. Astfel, fosta atletă a devenit bunică la doar 43 de ani.

Cele două femei se află în relații foarte bune de prietenie, iar fosta sportivă a ținut legătura cu ea în toată această perioadă.

ADVERTISEMENT

Aducerea pe lume a primului copil din familie a fost un prilej de sărbătoare.

Gabriela Szabo este în culmea fericirii de când a devenit bunică

Fosta atletă și soțul ei, Zsolt Gyöngyössy, s-au căsătorit în anul 2000. Din păcate, cei doi n-au copii, însă sunt mândri că a venit un bebeluș în familie, scrie Cancan. În urmă cu câțiva ani, după rezultate mult așteptate la o clinică din Israel, Gabi Szabo a aflat că nu poate să aibă copii.

Acum, după ce fiica ei vitregă a născut, vedeta este împlinită că poate ține un bebeluș din familie în brațe. Gabi Szabo zâmbește din nou 🙂

ADVERTISEMENT

„ De la 15 ani eu m-am întreținut singura fără mai am nevoie de ajutorul financiar al parintior mei dar am vorbit tot timpul când era nevoie, când luam o decizie ori în ultima instanță cu antrenorul meu la acel moment, Zsolt, care mi-a devenit soț. El a avut o mare grija de mine atunci când eram sportiva. Vroia protejeze de stresul extern. Imaginați veneam de la antrenament și trebuia fac curat, nici nu se punea problema. Iar el s-a ocupat și de partea administrativa. În momentul de fata, de când m-am retras, toate lucrurile le facem împreună… Pentru am fost crescuta conservator am învățat respect valorile familiei, mi respect soțul, respect cuvântul asta care înseamnă căsnicie. Căsnicia nu este ușoară, vorbesc din experiență, sunt cu soțul meu din 1995. Am 11 ani de căsnicie (n.r.: 19 ani) și trebuie spun trebuie știi ce vrei, pentru foarte multe doamne, domnișoare se căsătoresc și după aia își dau seama nu sunt pe drumul cel bun”, a declarat Gabi Szabo în cadrul unui interviu oferit în 2011 pentru emisiunea “Doamne de poveste”.

Una dintre cele mai bune atlete ale lumii

Gabriela Szabo se mândrește cu o carieră profesională greu de egalat, după ce în 1999  a fost desemnată cea mai bună atletă a lumii și cea mai bună sportivă a Europei. Sportiva a stabilit un record mondial la 2.000 m în 1999. Tot în 1999 a stabilit un record și la Dortmund, la 5000 de metri.

ADVERTISEMENT