ADVERTISEMENT
News

Gabriela Szabo candidează la șefia CJ Ilfov. Criticile dure ale lui Cozmin Gușă la adresa PSD

Autor: Flaviu Popa | 04.09.2020 | 17:06
Gabriela Szabo candidează la șefia CJ Ilfov. Criticile dure ale lui Cozmin Gușă la adresa PSD
Cozmin Gușă a remarcat cum PSD nu o susține. Foto: Facebook Gabriela Szabo

Gabriela Szabo candidează la președinția Consiliului Județean Ilfov din partea PSD, însă social-democrații nu o susțin cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Cu toate că au o campioană vârf de lance, cei din PSD prefer să „meargă pe burtă”, lucru remarcat de Cozmin Gușă.

Cunoscutul analist politic nu înțelege atitudinea celor din PSD, în condițiile în care fosta mare campioană ar trebui susținută puternic pentru a-și învinge rivalul din PNL.

ADVERTISEMENT

Gabriela Szabo vrea să ajungă președintele CJ Ilfov, însă PSD nu o susține cum ar trebui

ABERAȚIA CAMPANIEI 2020:

“CLANDESTINITATEA” unei CANDIDATURI CELEBRE versus SPRIJIN TOTAL pentru un USERISTO-LIBERAL CONDAMNAT LA 6 LUNI CU SUSPENDARE!

Marea noastră campioană, Gabriela Szabo, candidează la președinția Consiliului Județean Ilfov din partea PSD, în bătalie cu Hubert Thuma, actual penelist, fost userist.

ADVERTISEMENT

Pe Gabi Szabo nu o recomandă doar performanțele sportive INEGALABILE, ea a căpătat și experiență administrativă la vârf, fiind managerul celui mai puternic club sportiv din România, respectiv fost ministru al sporturilor. Nu doar PSD Ilfov ar putea beneficia de “tractarea publică” pe care ar asigura-o Găbița, dar în mod sigur PSD-ul per ansamblu ar fi câștigat, într-o perioadă de decădere electorală majoră, blagoslovit și cu prea mulți candidați uzați și destul de șifonați ca imagine. În loc s-o folosească, colegii din PSD, adoptă un ciudat mers pe burtă, ascunzându-i mai degrabă candidatura, de parcă ar fi vreo coruptă vulnerabilă în percepția electoratului, și nu taman invers. Este nu doar cinic și ciudat, dar și ceva extrem de rușinos pentru PSD și, din păcate și pentru Gabriela Szabo ca și consecință.

De partea cealaltă, Hubert Thuma a ajuns candidat printr-o ciudată retragere intempestivă a șefului PNL IF, și favoritul campaniei de locale in judet, actualul șef de CJ Marian Petrache (care s-ar fi răzgândit ulterior referitor la candidatură acum câteva săptămâni, dar n-a mai putut reveni …). Evoluția publico-politică a lui Hubert nu s-a remarcat prin nimic pozitiv, putând adulmeca în cazul său doar un serios “damf de tip securistic”, pigmentat cu o condamnare de 6 luni cu suspendare pe care a primit-o în 2018.

ADVERTISEMENT

Nu mai comentez în plus, vă las pe voi să presupuneți dedesubturile ce-au putut genera această situație puturoasă și rușinoasă, ce-are la butoane oameni care se bat cu pumnul în piept c-ar fi patrioți români. Iar operațiunea se desfăsoară exact în județul unde instituțiile statului “plâng cu lacrimi de crocodil” că zona a fost cucerită total de infracționalitate …”, a scris Gușă.

Fosta mare campioană Gabriela Szabo este extrem de implicată în politică în ultimii ani și promite să schimbe fața Consiliului Județean Ilfov, dacă va câștiga alegerile.

ADVERTISEMENT

Candidez la Consiliul Județean Ilfov. Trebuie oameni de sport care să vorbească limbajul sportului și să îl înțeleagă, dar și să îi atenționeze pe cei care încearcă să schimbe ceva. Eu și Elisabeta Lipă ne implicăm foarte mult în partea administrativă.” a anunțat Gabriela Szabo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!