Anunţul Gabrielei Szabo despre bugetul lui CSM Bucureşti: "Este consistent. Iar Neagu este «Messi» a României"

Gabriela Szabo, CSM Bucuresti, Steaua, baschet

Gabriela Szabo, directorul general de la clubul CSM Bucureşti a făcut lumină în cazul parteneriatului cu Steaua. Ce spune despre această colaborare

Gabriela Szabo, directorul general de la CSM Bucureşti, a vorbit despre protocolul dintre CSM Bucureşti şi secţia de baschet a clubului Steaua spunând că există un parteneriat semnat între cele două formaţii: 

"Coordonez unul dintre cele mai importante cluburi din România. Există un protocol semnat între CSM şi secţia de baschet a clubului Steaua, renegociat după ce am venit eu. Nu vorbim despre o singură echipă, ci despre o întreagă secţie. Despre mini-baschet, despre echipele de juniori", a declarat Gabriela Szabo la emisiunea Tribuna 0, moderată de Ovidiu Ioaniţoaia la Europa FM.

Szabo: "Neagu este «Messi» a României"

Gabriela Szabo a vorbit şi despre bugetul clubului CSM Bucureşti: "Secţia de handbal şi echipa de handbal feminin în special sunt mândria noastră. Consumă nu doar din perspectiva deplasărilor, echipamentelor. Au un buget consistent. La data de 30 mai s-a dat o ordonanţă prin care activitatea sportivă a fost asimilată activităţii independente şi nu am voie să vorbesc despre remuneraţiile sportivilor. Neagu este «Messi» a României"

Pe bilete-pariuri.ro poţi găsi idei de tichete pentru toate gusturile. 

Fosta atletă a câştigat pe 16 noiembrie prin concurs postul de director general la CSM Bucureşti, după ce a asigurat "interimatul" funcţiei în ultimele 4 luni, după plecarea lui Alin Petrache de la şefia clubului.