Sport
notix pixel id

Gabriela Szabo, prima reacție după eșecul cu Vâlcea: ”Aștept lămuriri de la șeful de secție”

10.10.2018 | 15:04
Directorul general al clubului CSM București, Gabriela Szabo, a reacționat după eșecul echipei de handbal feminin în fața formației SCM Râmnicu Vâlcea

Directorul general al clubului CSM București, Gabriela Szabo, a reacționat după eșecul echipei de handbal feminin în fața formației SCM Râmnicu Vâlcea. Fosta mare atletă a ținut să precizeze că nu-și critică jucătorii după o înfrângere, dar așteaptă lămuriri din partea lui Nicolae Luca, șeful secției.

”Nu comentez performanțele de pe secție, rolul meu e unul administrativ. Nu comentez nimic. O să fiu și eu informată de șeful de secție. Miercurea noi avem întâlnire de lucru cu șefii secțiilor din club. Pot să am mai multe răspunsuri atunci”, a declarat directorul general al clubului CSM București, conform gsp.ro.

Gabriela Szabo, prima reacție după eșecul cu Vâlcea: ”Performanța nu e simplă”

”Trebuie să-mi încurajez echipa, să fiu alături de ele și la bine și la greu. Performanța nu e simplă, se face cu duritate, cu înfrângeri, important e să aibă puterea fizică și psihică să meargă la bătaie! De asta sunt sportive de mare performanță și astea sunt așteptările”, a fost prima reacție a Gabrielei Sazbo după eșecul din meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea.

Gabriela Szabo stă de vorbă cu Magnus Karl Johansson după meciul CSM București - SCM Râmnicu Vâlcea
Gabriela Szabo stă de vorbă cu Magnus Karl Johansson după meciul CSM București – SCM Râmnicu Vâlcea

”Eu sunt lângă echipă, vin din mijlocul sportivilor, știu ce înseamnă munca, ce înseamnă să-ți dorești, ce înseamnă blocajele câteodată. Rolul meu e să fiu lângă ei și la bine, și la greu. Să ne ridicăm împreună și să ne bucurăm împreună. Nu-mi voi critica niciodată public oamenii!”, a afirmat în încheiere Gabriela Szabo.

Fanii CSM-ului au cerut demisia antrenorului

CSM București a fost învinsă de SCM Râmnicu Vâlcea, scor 19-22, într-un meci din etapa a cincea din Liga Florilor. Fanii campioanei României au cerut la finalul meciului demisia antrenorului suedez Magnus Karl Johansson, dar oficialii clubului nu iau în calcul această variantă.

Cu toate acestea, președintele celor de la SCM Râmnicu Vâlcea, Petre Berbecaru, care a oferit un interviu pentru FANATIK.RO, a dezvăluit că în vară Dragan Adzic a fost prima opțiune de antrenor pentru CSM București.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik