ADVERTISEMENT
Sporturi

Gael Monfils și Elina Svitolina s-au despărțit iar. Ce motive au invocat cei doi

Autor: Patrice Podina | 20.02.2021 | 11:34
Gael Monfils și Elina Svitolina s-au despărțit iar. Ce motive au invocat cei doi
Gael Monfils and Elina Svitolina - Susra foto: tennisworldusa.org

Jucătorii de tenis Gael Monfils și Elina Svitolina erau până de curând un cuplu. Cei doi au decis, a doua oară, să pună capăt relației începută în 2019.

ADVERTISEMENT

Gael Monfils, în vârstă de 34 de ani și ucraineanca Elina Svitolina, de 26 de ani, au decis să se despartă, în ciuda sentimentelor de iubire pe care cei doi continuă să și le facă publice.

Anunțul a fost făcut de jucătorul francez, iar la puțin timp după acesta a fost dezactivată și pagina comună a celor doi de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Gael Monfils și Elina Svitolina s-au despărțit din nou. Aveau nevoie de spațiu

Numărul 11 în clasamentul mondial al jucătorilor profesioniști de tenis, Gael Monfils, a explicat într-o postare pe Instagram ce i-a determinat pe cei doi să facă acest pas.

”Elina și cu mine am decis să luăm o pauză de la relație. Decizia a fost incredibil de grea pentru că încă ne iubim.

ADVERTISEMENT

Suntem doi foarte buni prieteni care au realizat că este momentul să ne oferim spațiu și să ne ajutăm reciproc să trăim vieți cât mai fericite și cât mai împlinite. Nu vom face mai multe comentarii”, a scris francezul, același mesaj fiind postat ulterior și de jucătoarea ucraineană.

Prima oară s-au despărțit la puțin timp după ce ”s-au cuplat”

Relația dintre Gael Monfils și Elina Svitolina (numărul 5 mondial) a început în 2019. La puțin timp după ce și-au declarat iubirea, cei doi s-au separat pentru o scurtă vreme.

ADVERTISEMENT

Au revenit la vechile sentimente și păreau unul dintre cele mai sudate cupluri din tenisul mondial, cei doi fiind parteneri nu doar în viață ci și pe terenul de tenis.

Specialiștii în tenis speculează că francezul ar traversa o perioadă de deprese, edificator în acest sens fiind discursul de după eliminarea din primul tur dela Australian Open.

ADVERTISEMENT

”Nu am nicio încredere în mine. Aș vrea să mă trezesc din acest coșmar, dar nu pot. Nu știu când se va termina. E greu”, a spus Monfils după meciul cu finlandezul Emil Ruusuvuori.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!