News

Gafă a ministerului Educației pe Facebook. Ecaterina Andronescu, prezentată la un eveniment de la care a lipsit.

05.05.2019 | 14:24
Gafa a ministerului Educatiei pe Facebook Ecaterina Andronescu prezentata la un eveniment de la care a lipsit

Ministerul Educației a devenit ținta glumelor și ironiilor din partea internauților, după cea mai recentă gafă, comisă în cursul zilei de duminică. Mai exact, Ecaterina Andronescu a fost anunțată printre participanții unui eveniment, chiar dacă ministrul anunțase deja că nu va putea ajunge, notează Mediafax.

Ecaterina Andronescu, a anunțat că nu va mai fi prezentă la eveniment

Este vorba despre evenimentul organizat de Ministerul Educației pentru liceele din fruntea Clasamentului Registrului Educațional Alternativ. Anunțată inițial printre participanți, Ecaterina Andronescu nu a mai putut fi prezentă. Într-o postare publicată pe pagina de Facebook a Registrului, consilierul Radu Szekely a transmis că ministrul a mers sâmbătă la Suceava pentru premierea elevilor olimpici și, din cauza traficului îngreunat, nu a mai putut fi prezentă la evenimentul din Capitală.

Din păcate, doamna ministru Andronescu nu a ajuns la eveniment. Avea de gând să participe. A fost ieri la Suceava, la premierea olimpicilor şi traficul a îngreunat sau a făcut imposibilă sosirea domniei sale aici” , transmite consilierul Ecaterinei Andronescu, prin intermediul unui clip video, postat pe respectiva rețea de socializare.

Ecaterina Andronescu, ținta ironiilor pe rețelele de socializare. Sursa foto:hepta.ro
Ecaterina Andronescu, ținta ironiilor pe rețelele de socializare. Sursa foto:hepta.ro

Totuși, Ecaterina Andronescu a fost prezentată în continuare ca participant al evenimentului din București

În ciuda anunțului oficial prin care ministrul Educației și-a motivat absența, pe pagina de Facebook a Ministerului Educației a fost publicată o postare în care se oferă informații despre evenimentul desfășurat în București, prin care au fost premiate liceele din fruntea Clasamentului Registrului Educațional Alternativ. Interesant este faptul că, în respectiva prezentare se precizează că Ecaterina Andronescu a luat parte la eveniment, în ciuda celor susținute de consilierul acesteia.

Liceele din fruntea clasamentelor Registrului Educaţional Alternativ au fost premiate astăzi, 4 mai 2019, la Gala REAL, eveniment la care a participat şi ministrul Educaţiei Naţionale” , este mesajul postat pe pagina de Facebook a Ministerului Educației, cu câteva ore mai târziu după anunțul că Ecaterina Andronescu nu va mai putea fi prezentă.