Gafa anului: MINUT de reculegere pentru un jucător care era pe teren!

În Copa Libertadores tocmai s-a produs ceea ce, foarte probabil, va câştiga detaşat trofeul de "gafa anului 2017". S-a întâmplat în Columbia, la Bogota, înainte de startul partidei din competiţia sudamericană dintre echipa locală, Santa Fe, şi brazilienii de la Santos, echipa de la care s-a lansat Neymar.

Jucătorii au fost invitaţi spre centrul terenului, iar crainicul a anunţat un moment de reculegere. Când a anunţat şi numele... stupoare! Era vorba de Riccardo Oliveira, căptanul brazilienilor, care se afla pe teren!

De fapt, minutul de reculegere ar fi trebuit să fie ţinut pentru Kaneco, o legendă a lui Santos care a decedat marţi la vârsta de 70 de ani. După partidă, terminată cu scorul de 0-0, Oliveira, fost jucător al lui AC Milan, a declarat că nici măcar nu a auzit ce a spus crainicul. Atacantul de 36 de ani a adăugat că nici măcar nu aşteaptă scuze de la gazde.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933