Fotbal international

Gafă de amator comisă de David De Gea la golul 2 marcat de Messi în Barcelona – Manchester United

16.04.2019 | 22:47
Gafa de amator comisa de David De Gea la golul 2 marcat de Messi in Barcelona  Manchester United

După un start foarte bun al lui Manchester United, în care Marcus Rashford a avut o bară în secunda 30, Barcelona a preluat controlul în partida de pe Camp Nou, contând pentru manșa retur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Gafă de amator comisă de David De Gea la golul 2 marcat de Messi

Mai întâi, catalanii au avut un penalty anulat cu VAR în minutul 10. A fost momentul care l-a înfuriat pe Messi. Starul argentinian a avut cinci minute de vis. A deschis scorul în minutul 16 cu un gol superb, după ce l-a driblat spectaculos pe Fred, iar apoi a reușit dubla în minutul 20. 50% din această reușită i-a aparținut însă lui David De Gea, portarul lui Manchester United, care a comis o gafă de amator.

David De Gea (28 ani) este cotat drept unul dintre cei mai valoroși portari din lume la ora actuală, cota sa de piață fiind de 70 de milioane de euro. De Gea se află de peste un an în atenția lui Real Madrid, însă nu a reușit să ajungă încă pe Santiago Bernabeu.

Manchester United a făcut o afacere grozavă cu el în 2011, atunci când l-a transferat de la Atletico pentru 25 de milioane de euro. De Gea a cucerit în Anglia campionatul, Cupa Ligii și Cupa Angliei, având totodată în plamares două trofee Europa League.