Fotbal international

Gafă de amator făcută de Donnarumma, portarul de 50 de milioane de euro al lui AC Milan. A comis-o după 30 de secunde! Video

30.03.2019 | 22:35
Gafa de amator facuta de Donnarumma portarul de 50 de milioane de euro al lui AC Milan A comiso dupa 30 de secunde Video

Gianluigi Donnarumma, portarul de numai 20 de ani al lui AC Milan, a comis o gafă incredibilă în secunda 30 al duelului cu Sampdoria. Portarul cotat la 50 de milioane de euro și-a pus mâinile în cap când și-a dat seama ce a făcut.

Gafă de amator făcută de Donnarumma

Donnarumma a trimis complet greșit o pasă ce nu ar fi trebuit să-i pună niciun fel de probleme. Mingea lui s-a dus direct în picioarele lui Defrel, iar apoi a ricoșat în poartă. Milan nu a reușit să-și revină din șoc și a intrat la pauză cu handicap de un gol.

A fost cel de-al 28-lea gol primit de Donnarumma în 32 de partide oficiale jucate pentru Milan în actuala stagiune.

Milan a pierdut doar două meciuri în 2019, având o perioadă reușită per total. Chiar și așa, Gattuso și jucătorii i-au scos din minți pe fani din cauza celor două eșecuri, ambele venite în momente cheie. Mai întâi, milanezii au fost învinși în Supercupa Italiei de Juventus, partidă disputată în luna ianuarie.

Săptămâna trecută, Milan a fost învinsă cu 2-3 pe teren propriu de eterna rivală Inter și a căzut pe locul 4 în clasament. Dacă ar fi câștigat acel joc, milanezii și-ar fi consolidat cea de-a treia poziție. Acum însă, Milan mai are doar patru puncte avans față de Roma, iar șefii clubului au anunțat că Gattuso va fi îndepărtat dacă nu termină pe unul din primele patru locuri, locuri ce asigură prezența în grupele Ligii Campionilor.

Milan a dezamăgit în cupele europene, acolo unde nu a putut trece nici măcar de grupele Europa League. A terminat pe locul 3 o grupă cu Olympiakos, Betis Sevilla și cu Dudelange, formația care a scos-o pe CFR Cluj în play-off.