Fotbal international

Gafa de proporții la Chelsea! Greșeala făcută de londonezi s-a viralizat pe internet

10.08.2019 | 16:26
Gafa de proporții la Chelsea! Greșeala făcută de londonezi s-a viralizat pe internet
Gafa de proporții la Chelsea! Greșeala făcută de londonezi s-a viralizat pe internet

Administratorii magazinului oficial al lui Chelsea au făcut o greșeală incredibilă care s-a viralizat rapid pe internet. Londonezii au schimbat afișul de pe vitrină cu Eden Hazard, fotbalist transferat în această vară de Real Madrid, cu un imaginea lui… David Luiz! Fundașul brazilian a „trădat” în această vară, transferându-se la rivalii din Londra, Arsenal. Mulți suporteri ai formației antrenate de Frank Lampard sunt foarte revoltați de alegerea neașteptată a fotbalistului.

Imaginea cu gafa celor de la Chelsea, care s-a viralizat pe internet

David Luiz a devenit unul dintre cei mai contestați fotbaliști de la Chelsea în urma transferului la Arsenal din această vară, iar gafa făcută de administratorii magazinului oficial a agitat și mai mult spiritele. Până nu demult pe vitrina magazinului era un afiș cu Eden Hazard, fotbalist ajuns la Real Madrid în această vară și în urma unor modificări, David Luiz a fost ales să fie noua imagine de pe vitrină, însă acesta nu mai este jucătorul lui Chelsea.

Fanii grupării de pe „Stamford Bridg” au fost foarte dezamăgiti de greșeala acestora, lăsând mai multe recenzii negative pe pagina de Facebook, asta după ce în urmă cu doar câteva zile i-au lăsat mai multe recenzii negative la restaurantul deținut de fundașul brazilian.

Fanii lui Chelsea sunt furioși după transferul lui David Luiz

Suporterii grupării antrenate de Frank Lampard sunt în continuare furioși după transferul lui David Luiz la rivalii din Londra, aceștia acuzându-l de trădare. Fundașul brazilian a fost transferat de Arsenal chiar în ultima zi a perioadei de mercato, mutarea sa fiind una dintre cele mai surprinzătoare transferuri realizate în această vară, creând o adevărată isterie în rândul suporterilor lui Chelsea.

Susținătorii echipei de pe Stamford Bridge i-au lăsat mai multe recenzii de o stea brazilianului, la restaurantul deținut de acesta din cartierul exclusivist londonez Mayfair, scriind „Acest loc nu merită vizitat, este plin de șobolani”.

  • 20.000.000 de euro este cota lui David Luiz, conform Transfermarkt
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri