Life

Gafă de proporții la Survivor România 2021. Fanii nu au trecut cu vederea scăparea producătorilor

03.03.2021 | 18:06
Gafa de proportii la Survivor Romania 2021 Fanii nu au trecut cu vederea scaparea producatorilor
ADVERTISEMENT

Fanii competiției sportive Survivor România 2021 au observat recent o gafă de proporții făcută de producătorii de la Kanal D. Greșeala uriașă a fost dată pe post, fără să fie tăiată în prealabil la montaj. 

Mai exact, în cadrul unei ediții trecute a reality show-ului Ana Porgras a apărut în două momente diferite, fără să fie posibil acest lucru. Faimoasa a fost filmată în timp ce vota în cadrul consiliului, în aceeași clipă apărând și lângă Cătălin Moroșanu.

ADVERTISEMENT

Cele două cadre urmează unul după altul, iar eroarea este evidentă pentru că fosta gimnastă nu avea cum să fie în două locuri în același timp. Din păcate, acest lucru nu a fost sesizat de producătorii Survivor România, care au dat totul pe micile ecrane.

Survivor România, gafă uriașă pe TV. Cu ce au greșit producătorii emisiunii

Nu același lucru se poate spune despre telespectatori, care vigilenți și atenți la tot ce se întâmplă în Republica Dominicană au observat imediat gafa făcută de producătorii competiției sportive Survivor România 2021 de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Internații au criticat greșeala de la montaj, aceștia făcând și câteva glume pe seama faptului că Ana Porgras ar avea o soră geamănă în reality show-ul celebrul din jungla dominicană.

„A zis că mai are o soră geamănă. O greșeală colosală. Bravo echipa de la montaj”, „Invazie de Ane, fata se înmulțește și apare peste tot”.

ADVERTISEMENT

„Am crezut că am probleme cu ochii, dar cred că ei au de nu au observat asta”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fanii emisiunii prezentate de Daniel Pavel.

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Survivor Romania a început sâmbătă, 9 ianuarie 2021, show-ul fiind difuzat timp de mai multe zile pe săptămână, lucru care îi ține cu sufletul la gură pe internauți.

ADVERTISEMENT

Evoluția concurenților de-a lungul desfășurării competiției este observată cu maximă atenție și expusă publicului de Daniel Pavel, care l-a înlocuit pe Dan Cruceru.

ADVERTISEMENT