News

Gafa din ultimul episod al Game of Thrones. Cum s-a încheiat serialul

20.05.2019 | 11:35
Gafa din ultimul episod al Game of Thrones Cum sa incheiat serialul

Game of Thrones, serialul fenomen care a ținut cu sufletul la gură milioane de fani din întreaga lume a ajuns la final. Duminică noaptea, de la ora 04:00, HBO a difuzat ultimul episod al sezonului care pune capăt poveștii. Chiar dacă nimeni nu a reușit să stea pe tronul mult râvnit, un detaliu inedit le-a atras atenția fanilor.

Gafă la filmările Game of Thrones. Ce a apărut în ultimul episod al serialului

Una dintre cele mai intense scene ale ultimului episod al Game of Thrones a scos la iveală și o gafă pentru care producătorii au devenit ulterior ținta glumelor pe rețele de socializare. Este vorba despre o sticlă cu apă, ce stătea nestingherită, chiar la piciorul lui Samwell Tarly.

Gafa nu a putut trece neobservată de ochii vigilenți ai fanilor, care, așa cum era de așteptat, s-au întrecut apoi în glume și ironii pe rețelele de socializare. Există și voci care susțin însă că acea sticlă cu apă ar fi fost „uitată” în mod intenționat, pentru a atrage și mai mult atenția asupra episodului final.

Nu este singura gafă din ultimul sezon

Sezonul care pune capăt seriei Game of Thrones aduce multe momente surprinzătoare, dar și stângăcii greu de imaginat pentru o producție de asemenea anvergură. În episodul cu numărul patru, difuzat cu două săptămâni în urmă, un pahar cu cafea a putut fi observat pe masa la care stătea Jon Snow, într-una dintre cele mai importante secvențe.

Cei mai îndrăgiți actori ai serialului au transmis la rândul lor mesaje emoționante, la despărțirea de personajele care au cucerit o lume întreagă. Printre aceștia se numără Emilia Clarke, cea care i-a dat viață lui Daenerys.

Să găsesc cuvintele pentru a scrie acest mesaj m-a copleşit, pentru că vreau să spun atât de multe, iar cuvintele sunt mici în comparaţie cu ce a însemnat pentru mine acest show şi Dany”, a scris ea pe Instagram. „Capitolul mamei dragonilor a însemnat toată viaţa mea de adult.

Această femeie mi-a acaparat inima. Am transpirat în flăcările dragonilor, am vărsat multe lacrimi după cei care au părăsit familia noastră devreme şi mi-am chinuit creierii în încercarea de a o interpreta pe Khaleesi şi cuvintele ce mi-au fost date” , a scris actrița, prin intermediul unei cunoscute rețele de socializare.

Grey Worm. Ai trecut de la un robot la un băiat adevărat. Sunt mândru de tine. Îmi vei lipsi, prietene. Mulţumesc tuturor celor cărora le-a păsat de el. Era chiar speriat la început, dar l-aţi făcut să se simtă iubit. Apreciază. L-am întrebat” , a transmis și Jacob Anderson, interpretul lui Grey Worm.

Încă de la momentul apariției, în 2011, serialul a devenit un adevărat fenomen global și nu a mai durat mult până să fie declarat cel mai bun show televizat din toate timpurile. Inspirată din seria de romane a lscriitorului George R.R. Martin, producția a cărei acțiune este amplasată în Westeros, un ținut fictiv, a ținut cu sufletul la gură milioanele de fani din întreaga lume, datorită magiei și aventurilor eroice.