Life

Gafa imensă făcută de Delia la iUmor. Cătălin Bordea s-a simțit jenat

Delia a fost protagonista unei gafe imense la iUmor. Cel mai jenat s-a simțit colegul său de la masa juraților, Cătălin Bordea.
18.04.2023 | 10:39
Gafa imensa facuta de Delia la iUmor Catalin Bordea sa simtit jenat
Gafa imensă făcută de Delia la iUmor. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

iUmor este unul dintre cele mai apreciate show-uri din România. Aici vedem numeroși concurenți care vor să câștige premiul cel mare. Avem parte de numeroase roast-uri amuzante, stand-up și nu numai. Și jurații au de asemenea un stil aparte.

Moment jenant la iUmor

După plecarea lui Mihai Bendeac de la Antena 1, în juriul de la iUmor îi avem pe Nelu Cortea și Cătălin Bordea. S-ar părea însă că unii jurați nu se cunosc chiar atât de bine. Iar asta am putut vedea în cea mai recentă ediție de la iUmor de duminică.

ADVERTISEMENT

Delia a fost protagonista unei gafe imense. Și mai rău e faptul că totul s-a văzut pe post. Iar cel mai jenat a fost chiar Cătălin Bordea de întreg momentul. De la ce a pornit totul și ce gest neașteptat a făcut Delia?

O concurentă a urcat pe scena de la iUmor. În timp ce aceasta își făcea numărul, printre altele a venit și vorba despre fostul jurat al emisiunii, Mihai Bendeac. Momentul s-a petrecut în timp ce Carmen Belenesi făcea un număr de stand-up.

ADVERTISEMENT

Aceata și-a amintit de momentul în care s-a sărutat cu Mihai Bendeac, însă Delia a vrut să ofere câteva clarificări. Aceasta a subliniat faptul că în juriu nu mai există faimosul actor, ci ”Bogdănel”. Asta în condițiile în care la masa juraților îi avem pe Nelu Cortea și Cătălin Bordea, câștigătorii America Express. 

Practic, jurata de la iUmor nu știa nici măcar cum îl cheamă pe Cătălin Bordea, pentru că spre el și-a ațintit privirea atunci când a spus numele de ”Bogdănel”. ”Dar să știi că chiar dacă nu mai este Mihăiță aici, este Bogdănel”, a spus Delia, în timp ce se uita și arăta spre Cătălin Bordea. Juratul a rămas surprins și părea confuz în momentul în care a auzit replica colegei sale.

ADVERTISEMENT

Cum a explicat Delia gafa făcută

Cheloo nu a observat acest detaliu, însă Nelu Cortea și-a schimbat brusc mimica feței. Acesta și-a dat seama că Delia nu știe nici măcar numele colegului său de la masa juraților. De cealaltă parte, Șerban Copoț și Dan Badea nu înțelegeau ce se întâmplă și cine este ”Bogdănel”.

Având în vedere gafa imensă, dar și situația jenantă, producția i-a șoptit artistei numele colegului său în cască. Acela a fost momentul în care Delia și-a dat seama de greșeala făcută și a făcut și o glumă. ”Mă duc să mă dau afară” , a spus artista și s-a ridicat de la masa juriului.

ADVERTISEMENT

Ulterior, în timpul testimonialelor, Delia a încercat să dragă situația. Aceasta susținea că ar fi vrut să spună cu totul altceva. ”N-am nicio explicație pentru Bogdănel. Eu am încercat să-i spun «Uite, chiar dacă nu mai e Mihăiță, e Bordănel » că nu-mi venea”, a fost explicația artistei.

ADVERTISEMENT
Tags: