Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Gafa incredibilă a lui Rafael Leao! Portughezul a fost suspendat după ce a primit două galbene pentru simulări

Turcia - Portugalia este al cel de-al doilea meci pentru ambele formații la EURO 2024. În timpul partidei din cadrul grupei F, Rafael Leao a comis o gafa rar întâlnită în fotbal.
22.06.2024 | 21:30
Gafa incredibila a lui Rafael Leao Portughezul a fost suspendat dupa ce a primit doua galbene pentru simulari
Gafa incredibilă a lui Rafael Leao! Portughezul a fost suspendat pentru ultimul meci după ce a primit două galbene pentru că a simulat. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Partida Turcia – Portugalia este programat sâmbătă, 22 iunie, la EURO 2024, este confruntarea care încheie etapa a doua din grupa F și care poate stabili prima echipă din grupa respectivă care se califică în faza „optimilor” de finală.

Gafa incredibilă a lui Rafa Leao! Portughezul a fost suspendat pentru ultimul meci după ce a primit două galbene pentru că a simulat

Partida de pe Signal Iduna Park, din Dortmund, a început cum nu se poate mai bine pentru portughezi. La finalul celor 45 de minute, Cristiano Ronaldo și colegii săi aveau un avans de două goluri în fața Turciei.

ADVERTISEMENT

„Fiesta” portughezilor a început în minutul 21, când Bernardo Silva a primit o pasă în interiorul careului. Mijlocașul celor de la Manchester City a reușit să trimită mingea în poarta turcilor, deblocând astfel tabela.

Apoi, 7 minute mai târziu, elevii lui Roberto Martinez aveau să-și dubleze avantajul în meciul de pe Signal Iduna Park grație și gafei lui Samet Akaydin. Fundașul turc și-a trimis mingea în proprie poartă, permițându-le portughezilor să aibă un avans de două goluri.

ADVERTISEMENT

Înaintea acestui meci, Rafael Leao, jucătorul celor de la AC Milan, se afla în pericol de suspendare după ce a primit un cartonaș galben pentru simulare în prima etapă, cu Cehia, partidă câștigată de Portugalia cu scorul de 2-1.

Atacantul portughez nu și-a învățat lecția și-a comis-o din nou în meciul de la Dortmund. Mai exact, în minutul 39, când mai erau doar șase minute până la finalul primei reprize, Rafael Leao a văzut din nou cartonașul galben, tot pentru simulare, și va rata meicul cu Georgia din ultima etapă.

ADVERTISEMENT

Portugalia caută al doilea Campionat European

Formația antrenată de Roberto Martinez caută să repete „isprava” din 2016, atunci când Portugalia a câștigat Campionatul European din Franța, după o finală cu echipa gazdă.

Având în vedere lotul, care este cu mult peste cel din 2016, și dorința lui Cristiano Ronaldo de-a face uitat Campionatul Mondial din 2022, Portugalia poate să producă surpriza și să ridice pentru a doua oară trofeul deasupra capului.

ADVERTISEMENT

La ultima ediție de EURO, lusitanii au fost eliminați în faza „optimilor” de finală de Belgia, adversara României din etapa a doua a grupei E, scor 1-0.

Cu o victorie în fața Turciei, fost campioană europeana și-a ar asigura din calificare în faza „optimilor” ale competiției în care a mai jucat o finală în 2004, unde au pierdut în fața Greciei.

ADVERTISEMENT
4,90 este cota oferită de BETANO pentru „X rezultat final” în partida Georgia - Portugalia de la EURO 2024.