Life

Gafă la Pro TV! Ce s-a întâmplat cu serialul Las Fierbinți

Eroare uriașă la Pro TV! Ce au observat telespectatorii legat de Las Fierbinţi, producția care se filmează de peste 10 ani.
25.11.2022 | 17:10
Gafa la Pro TV Ce sa intamplat cu serialul Las Fierbinti
Eroare uriașă la Pro TV! Ce au observat telespectatorii legat de Las Fierbinţi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gafă la postul de televiziune din Pache Protopopescu! Ce s-a întâmplat cu serialul în care joacă actorii Mihai Bobonete, Anca Dumitra și Ecaterina Ladin. Reprezentanții și-au cerut scuze pentru o greșeală făcută recent.

Eroare uriașă la Pro TV! Ce au observat telespectatorii legat de Las Fierbinţi

Pro TV a difuzat un alt episod din Las Fierbinți, unul care a mai apărut pe post în septembrie 2021 și în care se vorbește despre vaccinare. Momentul neprevăzut a avut loc joi, 24 noiembrie, înainte de finala Sunt celebru, scoate-mă de aici.

ADVERTISEMENT

Totul a fost pus pe baza unei erori tehnice. Scuzele prezentate oamenilor au apărut pe rețelele de socializare, atât pe pagina de Facebook a serialului, cât și a postului de televiziune.

„Ne cerem scuze pentru situaţia creată şi profităm să vă mulţumim pentru faptul că sunteţi alături de noi de atâţia ani.

ADVERTISEMENT

Vă invităm să rămâneţi aproape de personajele voastre preferate care vor trece, în continuare prin noi aventuri neaşteptate”, este mesajul postat în social media.

Pro TV, lider de audiență cu Las Fierbinți

Las Fierbinți a fost lider cu audiență cu o seară înainte de această gafă uriașă. Postul de televiziune a anunțat că renumita producție a fost urmărită într-un număr foarte mare în intervalul orar 20:27 – 21:30.

ADVERTISEMENT

Potrivit protv.ro, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, postul a primit 9.8 puncte de rating și 27,3% cotă de piață. Cifra a fost mai mare decât postul clasat pe locul doi cu 6.9 puncte de audiență și 19,3% share.

Pe timpul difuzării serialului peste 1,8 milioane de români au râs alături de actorii preferați, iar în minutul de aur, la ora 21:16, mai mult de 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe Pro TV.

ADVERTISEMENT

Producția se filmează de mai bine de un deceniu și a intrat în sufletul oamenilor încă de la primul episod. Actorii filmează în continuare și spun că nu duc lipsă de idei și imaginație.

ADVERTISEMENT