Fotbal international

Gafa lui Vlad la golul înscris de austrieci în FCSB – Rapid Viena 2-1. Video

30.08.2018 | 23:06
Gafa lui Vlad la golul inscris de austrieci in FCSB  Rapid Viena 21 Video
ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a revenit în poarta roș-albaștrilor după accidentarea lui Cristi Bălgrădean. Nu a ieșit deloc bine însă pentru tânărul portar, austriecii reducând diferența în FCSB – Rapid Viena după o eroare uriașă comisă de el. 

În minutul 63, la scorul de 2-0 în favoarea FCSB, Andrei Vlad a încercat să apere un șut care se ducea în aut de poartă, iar mingea respinsă de el a ajuns la un jucător austriac, care a recentrat mingea și Sonnleitner a trimis-o în poartă.

ADVERTISEMENT

Gafa lui Vlad la golul înscris de austrieci în FCSB – Rapid Viena

Imediat după gol, publicul l-a fluierat pe Vlad, fiind greu de crezut că portarul va mai prinde un loc printre titulari prea curând.

Vezi golul AICI

Vlad a fost transferat de la CS U Craiova în vara lui 2017. Inițial, jucătorul a vrut să rupă unilateral contractul și să semneze din postura de fotbalist liber cu FCSB, dar până la urmă Gigi Becali a ajuns la o înțeleger cu Mihai Rotaru pentru transferul său în schimbul unei sume de bani.

ADVERTISEMENT

Interesant este că Vlad gafase grav și la precedentul său meci ca titular în cupele europene, în umilința 1-5 cu Lazio, de pe Olimpico.

Tags: