ADVERTISEMENT
Fotbal international

Gafa lui Vlad la golul înscris de austrieci în FCSB – Rapid Viena 2-1. Video

| 30.08.2018 | 23:06
Gafa lui Vlad la golul înscris de austrieci în FCSB - Rapid Viena 2-1. Video
Gafa lui Vlad la golul înscris de austrieci în FCSB - Rapid Viena

Andrei Vlad a revenit în poarta roș-albaștrilor după accidentarea lui Cristi Bălgrădean. Nu a ieșit deloc bine însă pentru tânărul portar, austriecii reducând diferența în FCSB – Rapid Viena după o eroare uriașă comisă de el. 

ADVERTISEMENT

În minutul 63, la scorul de 2-0 în favoarea FCSB, Andrei Vlad a încercat să apere un șut care se ducea în aut de poartă, iar mingea respinsă de el a ajuns la un jucător austriac, care a recentrat mingea și Sonnleitner a trimis-o în poartă.

Gafa lui Vlad la golul înscris de austrieci în FCSB – Rapid Viena

Imediat după gol, publicul l-a fluierat pe Vlad, fiind greu de crezut că portarul va mai prinde un loc printre titulari prea curând.

ADVERTISEMENT

Vezi golul AICI

Vlad a fost transferat de la CS U Craiova în vara lui 2017. Inițial, jucătorul a vrut să rupă unilateral contractul și să semneze din postura de fotbalist liber cu FCSB, dar până la urmă Gigi Becali a ajuns la o înțeleger cu Mihai Rotaru pentru transferul său în schimbul unei sume de bani.

Interesant este că Vlad gafase grav și la precedentul său meci ca titular în cupele europene, în umilința 1-5 cu Lazio, de pe Olimpico.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!