Fotbal international

Gafă monumentală a arbitrului din El Clasico! Unde a crezut că s-a jucat derby-ul

25.10.2020 | 17:39
Gafa monumentala a arbitrului din El Clasico Unde a crezut ca sa jucat derbyul
ADVERTISEMENT

Arbitrul din El Clasico, Juan Martinez Munuera, a comis o gafă monumentală la derby-ul din La Liga.

Real Madrid a părut echipa mai închegată în meciul cu FC Barcelona, s-a impus cu 3-1, însă diferența a fost făcută de un penalty acordat cu ajutorul VAR.

ADVERTISEMENT

Fundașul Clement Lenglet l-a ținut în careu pe căpitanul Sergio Ramos, și arbitrul a dictat penalty după ce a revăzut faza.

Arbitrul din El Clasico a făcut o gafă uriașă

Unul dintre protagoniștii din El Clasico a fost și arbitrul de centru Juan Martinez Munuera, care pe lîngă penalty-ul cu VAR acordat ”galacticilor” a mai comis o gafă incredibilă care a ieșit la iveală abia a doua zi după joc.

ADVERTISEMENT

Conform site-ului sevilla.abc.es, centralul întâlnirii a scris în foaia de joc că partida s-a disputat pe stadionul Benito Villamarin din Sevilla, în ciuda faptului că marele derby al Spaniei a avut loc pe Camp Nou.

Eroarea arbitrului din Valencia s-a răspândit imediat pe rețelele de socializare, după ce foaia de joc a fost publicată pe site-ul Federației Spaniole de Fotbal.

ADVERTISEMENT
Gafă arbitru El Clasico
Foaia de joc la meciul FC Barcelona – Real Madrid

Arbitrajul lui Juan Martinez Munuera din El Clasico a fost considerat de presa catalană principala cauză a înfrângerii formației lui Ronald Koeman. În schimb, jurnaliștii din capitala Spaniei au notat că penalty-ul a fost corect acordat.

Olandezul de pe banca Barcelonei a contestat vehement arbitrajul lui Munuera și după ce și-a salutat jucătorii, dar și pe adversari, a avut o conversație cu centralul spaniol, în care i-a reproșat penalty-ul acordat la Ramos.

ADVERTISEMENT

Bernd Schuster, fost mare internaţional german, care a îmbrăcat în carieră tricoul tuturor celor trei mari cluburi din Spania (Real Madrid, Barcelona şi Atletico Madrid), a fost foarte dur în aprecieri după ce a urmărit meciul de pe Nou Camp.

ADVERTISEMENT