Sport

Gafă ridicolă a lui Rafael Nadal. Cu ce clădire a confundat Casa Albă. Foto

Rafael Nadal a ajuns ținta glumelor pe internet după ce a confundat Casa Albă cu Capitoliul.
05.08.2021 | 12:51
Gafa ridicola a lui Rafael Nadal Cu ce cladire a confundat Casa Alba Foto
ADVERTISEMENT

Rafael Nadal a făcut o pauză după turneul de Grand Slam de la Roland Garros și nu a participat la Wimbledon și nici la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde era printre favoriții la o medalie.

Tenismenul spaniol a revenit în circuitul ATP după o pauză de trei luni și va evolua în turneul de la Washington, care a deschis sezonul de hard. În primul tur, numărul trei mondial a reușit prima victorie în SUA la Jack Sock, scor 6-2, 4-6, 7-6.

ADVERTISEMENT

Rafael Nadal, gafă uriașă pe rețelele sociale

Rafael Nadal a venit extrem de entuziasmat și încrezător în Statele Unite ale Americii. S-a relaxat înainte de turneu cu un tur cu bicicleta al capitalei, în care a bifat cele mai importante obiective, printre care și Casa Albă sau… Capitoliul.

Spaniolul a postat un selfie pe pagina lui personală de instagram în care s-a pozat cu Capitoliul în loc de Casa Albă. Ulterior, tenismenul și-a schimbat descrierea de la poză: „Salutare, D.C.!! Prima oară aici și îmi place mult!”.

ADVERTISEMENT

Fanii l-au „înțepat” imediat pe Rafael Nadal și i-au transmis că se află în fața Capitoliului, ci nu la Casa Albă. Nadal a reacționat la fel de rapid și și-a recunoscut greșeala foarte fair-play.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Rafael Nadal l-a criticat pe Novak Djokovic

Rafael Nadal nu a fost deloc de acord cu comportamentul lui Novak Djokovic de la Jocurile Olimpice de la Tokyo și a explicat că numărul unu mondial ar trebui să fie un exemplu pentru toți jucătorii din circuit, dar mai ales pentru copiii care îl urmăresc și vor să ajungă ca el.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte fericit pentru el (n.r. Pablo Carreno-Busta, care a luat medalia de bronz la JO), dar și pentru Spania. Din fericire, nu erau oameni în tribune și nu s-au întâmplat și alte lucruri (n.r. când Djokovic a aruncat racheta). Se mai întâmplă așa ceva din când în când, dar astfel de momente trebuie evitate”, a spus Rafael Nadal după eliminarea surprizătoare a lui Djokovic, care și-a ieșit din minți după ce a ratat șansa la o medalie.

Spaniolul a încercat totuși să îi găsească o scuză lui Novak Djokovic după crizele de nervi de la Tokyo, însă cu toate astea nu îi poate accepta comportamentul: „E foarte important să știi să eviți astfel de situații. Djokovic este un model pentru mulți copii. În definitiv, el este numărul unu mondial și unul dintre cei mai buni din istoria tenisului. E ciudat că cineva care are succesul lui reacționează în acest fel din când în când. Dar, este foarte competitiv și de aceea are astfel de reacții”, a mai spus Nadal pentru Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT

Novak Djokovic și-a cerut scuze pentru comportamentul de la Tokyo 2020

Novak Djokovic a avut puterea să își ceară scuze după ce s-a întâmplat la Jocurile Olimpice și a pus totul pe seama oboselii fizice și mentale, care l-a forțat să se retragă și din finala mică la dublu-mixt: „În ultimele două zile nivelul tenisului meu a scăzut, pentru că sunt extenuat fizic și mental, dar nu regret că am venit la Jocurile Olimpice. Am suferit înfrângeri dureroase și aici, și la alte turnee mari, dar aceste înfrângeri mereu m-au făcut mai puternic”, a spus sârbul.

Rafael Nadal a continuat acuzele la adresa lui Djokovic și a spus lucrurilor pe nume: „Trebuie să ții cont de asta. La sfârșitul zilei, el este numărul 1 mondial și unul dintre cei mai buni din toate timpurile”.

Novak Djokovic își amână debutul în sezonul de hard și are nevoie de odihnă după gustul amar lăsat de eșecul său în lupta pentru o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo: „Trebuie să ții cont de asta. La sfârșitul zilei, el este numărul 1 mondial și unul dintre cei mai buni din toate timpurile”.

ADVERTISEMENT