Sport

Gafă uluitoare a lui Păun! A fost eliminat după două galbene copilărești în meciul cu Young Boys

Adrian Păun a reușit contraperformanța de a primi două cartonașe galbene în decurs de șase minute într-un moment dificil al confruntării cu Young Boys Berna.
10.08.2021 | 23:21
Gafa uluitoare a lui Paun A fost eliminat dupa doua galbene copilaresti in meciul cu Young Boys
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a dat impresia că poate produce surpriza în Elveția și a deschis scorul încă din minutul patru, prin atacantul Billel Omrani.

Echipa lui Marius Șumudică a încasat însă trei goluri în doar 42 de minute și visul grupelor Ligii Campionilor a fost spulberat de către atacurile în valuri ale celor de la Young Boys.

ADVERTISEMENT

Adrian Păun o îngroapă definitiv pe CFR Cluj cu Young Boys Berna

Adrian Păun a reușit contraperformanța de a lua două cartonașe galbene în decurs de doar șase minute, spre disperarea lui Marius Șumudică, într-un moment în care clujenii erau conduși cu scorul de 3-1.

Astfel, ardelenilor le-a fost aproape imposibil să revină în joc și au cedat definitiv mijlocul terenului, risipind speranțele microbiștilor care visau ca România să aibă o echipă în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a fost extrem de nervos după eliminare, deși a luat al doilea galben în urma unui gest de neînțeles. Mijlocașul a lovit balonul după fluierul arbitrului, chiar dacă era perfect conștient că mai are un cartonaș galben, primit în minutul 57.

CFR Cluj și-a asigurat calificarea în grupele Conference League, dar vrea în grupele Europa League

În ciuda eliminării din preliminariile Ligii Campionilor, CFR Cluj este deja calificată în grupele Conference League și va avea un program extrem de încărcat până la finalul acestui an. Cu toate astea, obiectivul principal al campioanei României rămâne calificarea în grupele Europa League, pentru care va lupta în dubla cu Steaua Roșie Belgrad.

ADVERTISEMENT

Dacă din punct de vedere al rețetei financiare diferența este mică între UEFA Conference League și Europa League, CFR Cluj va trebui să se zbată mult mai mult pentru a se califica în primăvara europeană.

Dacă în Europa League locul doi în grupă asigură calificarea automată, în Conference League clujenii vor trebui să dispute un baraj cu o echipă care va termina pe locul trei în Liga Campionilor, dacă termină pe poziția secundă în grupe.

ADVERTISEMENT