Sport

Gafă uluitoare la conferinţa Simonei Halep, după succesul de la Toronto! Ce a putut s-o întrebe o jurnalistă. Video

Simona Halep a câștigat turneul WTA Toronto după o revenire spectaculoasă în finala cu Haddad Maia. La final a fost pusă în încurcătură de întrebarea unei jurnaliste.
15.08.2022 | 09:44
Gafa uluitoare la conferinta Simonei Halep dupa succesul de la Toronto Ce a putut so intrebe o jurnalista Video
Simona Halep a câștigat, la Toronto, al doilea turneu din circuitul WTA, din acest an. Sursa foto: Eurosport
ADVERTISEMENT

Cea mai valoroasă jucătoare de tenis a României Simona Halep a câștigat al 24-lea turneu din circuitul mondial WTA, la Toronto, 6-3, 2-6, 6-3 cu brazilianca Haddad Maia și a revenit în primele 10 jucătoare ale lumii. Nici gafa unei jurnaliste nu a putut altera momentul de bucurie al fostului lider mondial.

O jurnalista a confundat naționalitatea fanilor Simonei Halep

Victoria de la WTA Toronto este a doua pentru Simona Halep în acest an, în circuitul mondial, după succesul din luna ianuarie de la Melbourne Summer Set 1.

ADVERTISEMENT

La Toronto, cea mai valoroasă jucătoare a României a fost pusă într-o situație stânjenitoare de gafa unei jurnaliste care a întrebat-o, la conferința de presă de după victoria în finala cu Haddad Maia dacă va celebra succesul alături de fanii maghiari.

”Simona, felicitări! Mă întrebam ce veți face tu și echipa ta pentru a sărbători titlul și dacă te vei vedea cu mulțimea de fani maghiari din Toronto. Ce vei face acum?”, a fost întrebarea, la care Simona a răspuns cu eleganță.

ADVERTISEMENT

”Vom sărbători mâine pe teren, pentru că merg la Cincinnati și mă voi antrena. În asta va consta petrecerea. Nu avem timp de sărbătorit, asta vreau să spun. Am o altă competiție.

Voi încerca să mă recuperez pe cât de bine posibil pentru a fi gata de următorul meci. Fanii români au fost uimitori și vreau să le mulțumesc din nou că au venit și m-au susținut”, a replicat Simona.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a avut nevoie de protecția bodyguarzilor pentru a putea părăsi arena după succesul de la Toronto

Parcursul ireproșabil al Simonei Halep a creat din nou un entuziasm uriaș în Toronto. Românii stabiliți în Canada au umplut arena Sobeys Stadium.

La final aceștia au așteptat-o pe sportivă pentru a sărbători împreună al 24-lea succes din circuitul WTA. Simona a avut nevoie de protecția bodyguarzilor pentru a putea părăsit arena.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Patrick Mouratoglou a intervenit și el pentru a-și proteja sportiva, dar le-a oferit fanilor români posibilitatea de a primi autografe de la campioana de la Toronto: ”Doar românii vă rog”, a spus Mouratoglou.

ADVERTISEMENT