Gafă uriașă făcută de Donald Trump! Ce a spus despre președintele Franței

Alexandru Năstase   
în HotNews
18/10/2020, 09:49
Gafă uriașă făcută de Donald Trump! Ce a spus despre președintele Franței GALERIE FOTO
Donald Trump a comis o greșeală mare atunci când a vorbit despre Emmanuel Macron. Sursa foto - hepta.ro

Gafă uriașă făcută de Donald Trump! Preşedintele american nu a ezitat să ia în derâdere în mod regulat presupusele greșeli ale rivalului său democrat, Joe Biden, dar de data aceasta chiar el a fost cel care a comis-o.

Cel mai puternic om de pe planetă a făcut la rândul său o stângăcie numindu-l pe omologul său francez, Emmanuel Macron, “prim-ministru”.

Mai exact, în timpul unei întâlniri electorale în statul Michigan, preşedintele american a vorbit despre realizările din mandatul său. El s-a referit la fostul acord de liber schimb cu Canada şi Mexic, renegociat de către el, dar şi la acordul privind schimbările climatice de la Paris, din care Statele Unite s-au retras după alegerea sa în 2016.

Ce greșeală a comis Donald Trump!

“Ştiţi ce am mai oprit? Acordul de la Paris privind mediul. Îmi place mult primul-ministru Macron, dar l-am întrebat cum avansează acordul şi nu prea mergea”, a declarat candidatul republican.

“V-am economisit miliarde de dolari, nimeni altul nu ar fi făcut asta. Am spus că este un dezastru, doreau să ne ia bogăţiile”, a mai spus el.

Vă readucem aminte că Donald Trump se află în prezent în campanie în mai multe state, pentru a încerca să reducă din diferenţa faţă de rivalul său democrat, Joe Biden, cu trei săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale.

De curând, Donald Trump şi Joe Biden şi-au afişat, într-un bizar duel televizat la distanţă, la posturi de televiziune diferite, stilurile radical opuse şi dezacordurile profunde cu privire la gestionarea pandemiei covid-19.

”Ne aflăm în situaţia în care avem peste 210.000 de morţi şi ce a făcut el? Nimic”, a declarat condidatul democrat la ABC News pe un ton calm, prezentându-se ca un unificator al unei Americi împărţite.

”Noi am făcut o treabă fantastică (…). Vaccinurile vin şi tratamentele vin”, a declarat aproape în același timp omul numărul 1 de la Casa Albă, la NBC News.

Tensionat, agresiv, deranjat de întrebări care-i erau puse mai ales cu privire la motivul din cauza căruia poartă atât de puţin mască, Trump a refuzat orice ”mea culpa”.

”Eu sunt preşedintele, eu trebuie să văd oameni (…). Eu nu pot să fiu închis într-o cameră magnifică undeva în Casa Albă”, a declarat el ironic.

 

 

 

Închide ×