Fotbal international

Gafă uriașă făcută de echipa lui Mitriță! Autogolul anului a fost marcat sub ochii fostului oltean! “Nu ştiu dacă să râd sau să plâng”. Video

14.04.2019 | 10:10
Alex Mitriță a fost rezervă în prima repriză a partidei cu Minnesota United

A ieșit rău de tot pentru echipa lui Alexandru Mitriță în ultima etapă din MLS. Portarul lui New York City a făcut o gafă uriașă care a adus aminte de faza de pe Santiago Bernabeu în care erou principal a fost stelistul Bănel Nicoliță. Trupa lui Mitriță a terminat la egalitate, scor 3-3 pe terenul lui Minnesota United, dar meciul a fost unul cu emoții pentru oaspeți.

Gafă uriașă făcută de echipa lui Mitriță!

Sean Johnson, colegul lui Mitriță a reușit „contraperformanța” de a marca în propria poartă un gol antologic. Faza s-a petrecut chiar sub ochii românului. Fostul jucător al Universității Craiova se afla pe banca de rezerve. Antrenorul americanilor a decis să nu-l forțeze și să-i acorde mai mult timp de odihnă, mai ales că Mitriță a acuzat dureri de spate în ultima perioadă.

Partida dintre cele două combatante a început furibund și tabela de marcaj a fost modificată de 4 ori în primele 20 de minute. Scorul era egal după reuşitele lui Alonso şi Rodriguez pentru gazde, respectiv Castellanos şi Tajouri, pentru oaspeţi, în momentul autogolului. Astfel, în minutul 32, un fundaș a trimis spre portar o pasă, dar Sean Johnson n-a mai nimerit preluarea.

Fază de cascadorii râsului

Panicat, goalkeeperul lui New York s-a ciocnit de bară, apoi a privit cum mingea se scurge în poartă. Nu ştiu dacă să râd sau să plâng, a scris un jurnalist de la Futbol Bible pe twitter, cu referire la fază. În repriza a doua a meciului a intrat pe teren și Alexandru Mitriță. Oaspeții au început să pună presiune și Tajouri a restabilit egalitatea.

New York City a plecat cu un punct de la Minnesota și după 7 etape e antepenultima în Conferinţa de Est, dar cu un meci mai puţin. De remarcat că echipa lui Mitriţă are nu mai puțin de 5 remize în primele 6 meciuri ale sezonului.

  • 1 gol a marcat Alexandru Mitriță pentru New York City

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri