Gafă uriașă făcută de Viorica Dăncilă! “Am călătorit cu transportul în comun. Un bilet cu metroul costă 2 lei”

Alexandru Năstase   
în HotNews
20/11/2019, 16:22
Gafă uriașă făcută de Viorica Dăncilă! “Am călătorit cu transportul în comun. Un bilet cu metroul costă 2 lei” GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă a indicat greșit prețul unei călătorii cu metroul. Sursa foto - facebook

Gafă uriașă făcută de Viorica Dăncilă la dezbaterea cu jurnaliștii. Candidata Partidului Social Democrat susține că a călătorit cu transportul în comun şi că un bilet pentru metrou costă 2 lei. Din păcate pentru fostul premier, prețul unei călătorii cu metroul este unul mult mai mare! Astfel, potrivit site-ului oficial al Metrorex, o cartelă cu o călătorie costă 2,5 lei, în timp ce o cartelă cu două călătorii costă 5 lei.

Gafă uriașă făcută de Viorica Dăncilă!

„Am călătorit cu transportul în comun. Un bilet cu metroul costă 2 lei. Sau 2,3 lei. Cu autobuzul nu am călătorit, am călătorit cu metroul, dar ştiu că este între 1,3 şi 1,5. Nu am călătorit cu autobuzul, pentru că nu am putut, am fost premier. Dar cu metroul am călătorit”, a spus Viorica Dăncilă, la o dezbatere cu presa organizată în Parlament.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, nu a dorit să răspundă însă în limba engleză unei întrebări adresate în această limbă. “Ne adresăm românilor. (…) Avem datoria ca în România să fim mândri de limba noastră. Voi răspunde şi în engleză, dar avem o dezbatere şi toţi trebuia să audă răspunsurile. Credeţi-mă că aş fi putut să vă răspund şi în engleză“, a replicat ea.

Dăncilă, contre cu Iohannis de la distanță

Viorica Dăncilă, a afirmat că a avut parte de multe jigniri din partea preşedintelui Klaus Iohannis, iar o confruntare ar fi arătat “cum suntem fiecare dintre noi”. “Văd un om laş şi arogant, care nu poate explica cei cinci ani în care a fost preşedintele României“, a spus Dăncilă, prezentând un bilanţ al activităţii sale. „Dacă am avut un preşedinte care i-a împărţit pe români, acum crede că o parte a presei merită la dezbtere, altă parte nu merită.

Cred că trebuie să ai o abordare corectă faţă de presă. Am sperat într-o confruntare care să arate respectul pentru români, Klaus Iohannis vrea doar o dezbatere cu cei pe care-i agreează, sfidând românii care l-au votat şi nu l-au votat”, a afirmat Dăncilă, marţi seară, în conferinţa de presă. Ea a spus că vede “teama de dialog autentic, de întrebări, de adevăruri incomode”, a adăugat Dăncilă

 

 

Închide ×