Fotbal international

Gafă uriașă la meciul Alashkert – FCSB! Tănase a profitat și a marcat al treilea gol în Europa. VIDEO

25.07.2019 | 21:29
Gafă uriașă la meciul Alashkert - FCSB! Tănase a profitat și a marcat al treilea gol în Europa. VIDEO
Gafă uriașă la meciul Alashkert - FCSB! Tănase a profitat și marchează al treilea gol în Europa. VIDEO FOTO: Florin Tanase si Florinel Coman in meciul de fotbal dintre FCSB si Milsami Orhei, din cadrul Ligii Europa, desfasurat pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu

FCSB a deschis scorul în minutul 60 în Armenia după o gafă uriașă a celor de la Alashkert. Florin Tănase a profitat de o respingere greșită a portarului Cancarevic. Este a treia reușită a atacantului stelist în Europa League, în acest sezon. 

Gafă uriașă la meciul Alashkert – FCSB! Tănase, golgheter în Europa League

Echipa lui Bogdan Andone nu a făcut un meci bun până la gol. Deseori în prima repriză, echipa roș-albastră a fost dominată de Alashkert și doar intervențiile providențiale ale lui Vlad au ținut tabela intactă.

VEZI VIDEO GOLUL LUI TĂNASE AICI

În partea secundă FCSB a început mult mai tare și după câteva ocazii bune a venit și gafa lui Cancarevic care a ieșit la 14 metri să respingă mingea cu mâna, dar a boxat direct în piciorul lui Tănase, care a îndeplinit o formalitate, trimițând mingea în poarta goală.

Gafă uriașă la meciul Alashkert - FCSB! Tănase a profitat și marchează al treilea gol în Europa. VIDEO
Gafă uriașă la meciul Alashkert – FCSB! Tănase a profitat și marchează al treilea gol în Europa. VIDEO FOTO: Florin Tanase in meciul de fotbal dintre FCSB si Milsami Orhei, din cadrul Ligii Europa, desfasurat pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu

Cu această reușită, FCSB ia o opțiune importantă pentru calificarea în turul trei din Europa League. Returul va avea loc joia viitore la Giurgiu. Florin Tănase este golgheterul FCSB-ului în Europa în acest moment după cele două goluri marcate în turul cu Milsami Orhei, în turul 1 preliminar.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri