Fotbal intern

Gafă incredibilă pe panourile publicitare de la Botoșani: „CFR Cluj – Lazio, joi 12 decembrie” ?

08.12.2019 | 18:10
Gafa incredibila pe panourile publicitare de la Botosani CFR Cluj  Lazio joi 12 decembrie
ADVERTISEMENT

Gază incredibilă apărută pe panourile publicitare ale stadionului „Municipal” din Botoșani, în timpul meciului echipei locale cu CFR. La jumătatea primei reprize, pe marginea terenului a apărut mesajul „CFR Cluj – Lazio, joi 12 decembrie! Calificarea se joacă la Cluj”, când, de fapt, formația lui Dan Petrescu întâlnește Celtic în ultima etapă a fazei grupelor din Europa League.

Gafă incredibilă la Botoșani

Una dintre televiziune care transmite meciurile din Europa League a promovat, în timpul jocului Botoșani – CFR, confruntarea decisivă a campioanei pentru calificarea în primăvara europeană a competiției continentale.

ADVERTISEMENT

În minutul 19 al confruntării de pe „Municipalul” din nordul Moldovei, pe un panou publicitar de la marginea terenului a apărut mesajul: ”CFR Cluj – Lazio, joi 12 decembrie, de la ora 19:55. Calificarea se joacă la Cluj”.

Dacă locul, data și ora de disputare ale partidei au fost notate corect, problema a apărut la numele adversarului. CFR Cluj a jucat deja cele două meciuri cu Lazio din grupele Europa League, victorie cu 2-1 în Gruia și înfrângere, 0-1, la Roma, iar adversarul de pe 12 decembrie va fi Celtic Glasgow.

ADVERTISEMENT

Pentru a obține calificarea în șaisprezecimile Europa League, CFR Cluj are nevoie de cel puțin o remiză în duelul cu scoțienii. Echipa lui Dan Petrescu ar putea termina grupa pe locul secund și în cazul unei înfrângeri cu Celtic, cu condiția ca Lazio să nu câștige cu Rennes, echipă deja eliminată.

CFR Cluj – Celtic, meciul decivis pentru o calificare a formației lui Dan Petrescu în primăvara europeană din Europa League are loc joi, de la ora 19:55, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

ADVERTISEMENT
Tags: