Sporturi

Gafa WTA de ziua Simonei Halep! “La mulţi ani, Monica Puig” Foto

27.09.2018 | 12:01
Gafa WTA de ziua Simonei Halep La multi ani Monica Puig Foto

WTA a reuşit să comită o gafă de amploare de ziua Simonei Halep, numărul 1 mondial. Pe 27 septembrie, ziua în care românca a împlinit 27 de ani, oficialii forului mondial al tenisului feminin par că au uitat de liderul mondial.


UPDATE, ora 12:00 / Simona Halep a fost felicitată de ziua ei de naştere pe contul de Twitter al Turneului Campioanelor de la Singapore. “La mulţi ani, Simona Halep, de cinci ori calificată la Turneul Campioanelor”, a fost mesajul postat.

Simona Halep, felicitată de organizatorii Turneului Campioanelor
Simona Halep, felicitată de organizatorii Turneului Campioanelor

Pe contul de Twitter al WTA, Monica Puig a fost jucătoarea de tenis care a primit felicitări, cu ocazia împlinirii vârstei de 25 de ani. “La mulţi ani, Monica”, a fost mesajul postat de oficialii forului mondial, care au distribuit o imagine postată de jucătoarea de tenis născută în Puerto Rico. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Gafa WTA de ziua Simonei Halep, repetată şi de organizatorii turneului de la Wuhan

Gafa celor de la WTA de ziua Simona Halep a fost repetată şi de organizatorii turneului de la Wuhan. Chiar dacă a jucat în turul doi al competiţiei din China, unde a fost eliminată de Dominika Cibulkova, scor 0-6, 5-7, românca nu a fost felicitată în ziua în care a împlinit 27 de ani. Chinezii au postat în schimb un mesaj pentru Monica Puig. “Îi urăm La Mulţi Ani sfertfinalistei Monica Puig. Ne vedem mai târziu pe teren”, a fost mesajul postat pe contul de Twitter al turneului de la Wuhan.

De asemenea, nici pe conturile de Twitter ale turneelor Australian Open, Roland Garros, Wimbledon şi US Open nu au apărut mesaje de felicitare pentru Simona Halep. În schimb, miercuri, când Serena Williams a împlinit 37 de ani, sportiva din Statele Unite ale Americii a fost felicitată în mai multe rânduri de cei de la WTA.

Gafa WTA de ziua Simonei Halep. Ce au postat pe Twitter
Gafa WTA de ziua Simonei Halep. Ce au postat pe Twitter
Tags: