Life

Ce gafe au făcut Ruxi și Raluca Dumitru de la Bravo, ai stil. Finalistele au încurcat borcanele

Ruxi și Raluca Dumitru, două dintre cele 5 finaliste de la Bravo, ai stil, au fost supuse unui test într-o emisiune de televiziune, unde au făcut câteva gafe.
03.02.2022 | 17:33
Ce gafe au facut Ruxi si Raluca Dumitru de la Bravo ai stil Finalistele au incurcat borcanele
ADVERTISEMENT

Ruxi și Raluca Dumitru de la Bravo, ai stil au acceptat provocarea de a participa la un joculeț în care le-a fost testată, mai mult sau mai puțin, cultura generală.

Cele două au gafat la două dintre întrebările pe care le-au primit în cadrul unei emisiuni de televiziune.

ADVERTISEMENT

Fetele au vorbit și despre parcursul lor în concursul de modă de la Kanal D și s-au descris în câteva cuvinte simple în fața telespectatorilor.

Ruxi și Raluca de la Bravo, ai stil au gafat la Teo Show

Ruxi a gafat la întrebarea care făcea parte dintr-un joculeț organizat de Bursucu de la Teo Show. Bruneta a fost întrebată câte țări au ieșire la Marea Neagră.

ADVERTISEMENT

Sătmăreanca era convinsă până în ultima clipă că Republica Moldova are un petic de ieșire la mare. Dezamăgirea ei a fost uriașă când a aflat că printre cele 6 țări care au deschidere la Marea Neagră nu se numără și Moldova.

Și Raluca Dumitru a avut de pătimit la o întrebare. Fotomodelul a trebuit să spună din ce secol au început bărbații să poarte lenjerie intimă.

ADVERTISEMENT

Manechinul a zis fără să ezite secolul 60, iar apoi s-a scos spunând că se gândea la anii 60. Teo Trandafir a scos-o din bucluc imediat, oferindu-i răspunsul corect: secolul XVI.

Cele două concurente, care au o relație de amiciție destul de apropiată, au enumerat trei cuvinte care le definesc perfect temperamentele.

ADVERTISEMENT

„Amuzantă, introvertită și serioasă”, s-a descris Ruxi. „Ambițioasă, sinceră și vulcanică”, a fost cartea de vizită a Ralucăi Dumitru.

Ruxi a spus că se consideră o persoană destul de agitată și că această competiție a început s-o învețe să-și controleze stările.

Rux: „Eu sunt nevrotică”

„Eu sunt nevrotică. Mă enervez foarte repede. Îmi sare țandăra foarte repede. Au fost multe momente când am vrut să renunț. Mi-am demonstrat mie că pot. Mă simțean penibil față de mine”, a completat Ruxi la Kanal D.

Cel de-al șaptelea sezon Bravo, ai stil se va încheia sâmbătă, 5 februarie 2022, de la ora 20:00. După 6 luni în care unele dintre cele mai cunoscute vedete din România au arătat ce pot din punct de vedere vestimentar, show-ul o va încorona doar pe una.

Preferatele publicului de până acum au fost Ruxi și Viviana Sposub. Cel mai probabil, finala se va disputa între ele două.

 

 

ADVERTISEMENT