Fotbal international

Gafe uriașe în meciurile din Europa League. Patru goluri amuzante înscrise joi seara. Video

25.10.2018 | 23:38
Gafe uriașe în meciurile din Europa League. Patru goluri amuzante înscrise joi seara. Video
Gafe uriașe în meciurile din Europa League. Patru goluri amuzante înscrise joi seara
ADVERTISEMENT

Etapa a treia din grupele Europa League a adus multe goluri spectaculoase, dar și unele mai degrabă amuzante, venite în urma unor grave greșeli pe faza de apărare. 

Cea mai mare surpriză, conform cotelor oferite de casele de pariuri, a fost dată de victoria lui Zurich cu Leverkusen, scor 3-2, dar și de succesul neașteptat obținut de Betis Sevilla pe San Siro, cu AC Milan, scor 1-2.

Gafe uriașe în meciurile din Europa League

Vezi AICI fazele

Anderlecht a condus-o cu 2-0 pe Fenerbahce pe teren propriu, dar turcii au revenit în joc după o eroare mare în apărarea gazdelor. O pasă înapoi dată greșit de la centrul terenului l-a pus pe Frey în postura de unu la unu cu portarul, iar acesta nu a ratat. Până la urmă s-a terminat 2-2, rezultat de care a profitat la maximum Dinamo Zagreb, care s-a distanțat la cinci puncte în fruntea grupei D.

ADVERTISEMENT

La duelul dintre Dudelange și Olympiakos, luxemburghezii s-au ținut bine peste 60 de minute, dar în final au cedat cu 0-2. Cel de-al doilea gol înscris de greci în minutul 81 a fost de-a dreptul caraghios. Jordanov a încercat să respingă o minge de pe linia porții, dar în cele din urmă și-a dat cu stângul în dreptul, iar balonul s-a dus în plasă.

Portarii, pe lista rușinii

Am avut parte de un gol amuzant și în confruntarea dintre Frankfurt și Apollon. Nemții au deschis scorul după 13 minute cu largul concurs al portarului advers, care a lăsat să treacă pe sub el o minge șutată slab.

ADVERTISEMENT

În fine, la meciul Sevilla – Akhisar, în care gazdele și-au spulberat adversarii, făcând scorul serii, minutul 35 a adus un în prim-plan un moment de ghinion teribil pentru portarul turcilor. Acesta a reușit să respingă o minge trimisă din foarfecă, dar mingea s-a dus în bară, iar apoi a ricoșat în el, scurgându-se în plasă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri