Gafe uriașe în prima repriză de la Bayern – Liverpool! Goluri de cascadorii râsului marcate de cele două formații. VIDEO

Traian Terzian   
in Champions League
13/03/2019, 22:53
Gafe uriașe în prima repriză de la Bayern – Liverpool! Goluri de cascadorii râsului marcate de cele două formații. VIDEO
Prima repriză a meciului Bayern - Liverpool a adus două gafe uriașe din care s-au înscris cele două goluri

Prima repriză a meciului Bayern – Liverpool, din manșa secundă a optimilor de finală ale Champions League, a adus două gafe uriașe din care s-au înscris cele două goluri. În tur, pe Anfield Road, cele două formații au înscheiat la egalitate, scor 0-0, și au oferit multă siguranță defensivă, dar prima repriză de pe Allianza Arena a fost una catastrofală pentru apărări.

Gafe uriașe în prima repriză de la Bayern – Liverpool

Prima gafă uriașă a reprizei întâi a meciului Bayern – Liverpool i-a aparținut portarului Manuel Neuer. Atacantul senegalez al ”cormoranilor”, Sadio Mane, a primit o minge în adâncime și era talonat de David Alaba, dar Neuer a decis să iasă la 16 metri pentru a-l bloca pe african. Aventura internaționalului german a fost una hazardată, și Mane a înscris cu o minge lobată.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Egalarea campioanei din Bundesliga a venit tot după o fază de cascadorii râsului. Nicklas Sule l-a lansat în banda dreaptă pe Serge Gnabry, acesta a centrat în careu, iar Joel Matip și-a trimis mingea în poartă în încercarea de a bloca balonul să ajungă la Roberet Lewandowski. CELE DOUĂ GOLURI POT FI URMĂRITE AICI. Partida Bayern – Liverpool este LIVE VIDEO pe FANATIK. ”Cormoranii” l-au pierdut după doar 12 minute pe căpitanul Jordan Henderson accidentat.

Închide ×