Fotbal intern

Gafele uriașe făcute de Papură! Ce s-a întâmplat la schimbările efectuate în U Craiova – FCSB      

19.12.2020 | 15:53
Gafele uriase facute de Papura Ce sa intamplat la schimbarile efectuate in U Craiova  FCSB
ADVERTISEMENT

U Craiova – FCSB 0-2 a fost meciul care i-a făcut pe olteni să cedeze din nou fotoliul de lider în fața roș-albaștrilor. Corneliu Papură a dovedit încă o dată că nu are inspirație în meciurile tari, nici măcar la schimbări.

Antrenorul alb-albaștrilor a făcut modificări total neinspirate și a introdus în teren fotbaliști neîncălziți. FANATIK a analizat modificările făcute de Papură, iar deciziile sale nu au ajutat deloc evoluția echipei alb-albastre.

ADVERTISEMENT

Pe lângă schimbările din partea a doua a meciului, Corneliu Papură l-a înlocuit și pe Ștefan Baiaram cu Andrei Ivan, după doar 30 de minute. Randamentul lui Ivan nu a fost deloc la un nivel ridicat.

Gafele uriașe făcute de Papură în U Craiova – FCSB. A băgat jucători neîncălziți!

După un început echilibrat de partidă, FCSB a preluat total controlul meciului pe care l-a câștigat cu 2-0 pe terenul Universității Craiova. Nu doar evoluția excelentă a lui Dennis Man și a colegilor săi au provocat această reușită a roș-albaștrilor, ci și deciziile total neinspirate luate de Corneliu Papură.

ADVERTISEMENT

Antrenorul oltenilor l-a exclus din lot pe Alexandru Matei înaintea partidei, iar apoi a greșit schimbările pe care le-a efectuat pe parcursul jocului. După ce a reușit să își creeze câteva ocazii importante la jumătatea primei reprize, U Craiova a primit gol de la Dennis Man, iar jocul oltenilor nu a mai avut niciun orizont. După pauză, Man a mai marcat o dată și l-a determinat pe Papură să efectueze câteva modificări.

În minutul 70, tehnicianul care l-a înlocuit la mijlocul lunii noiembrie pe Cristiano Bergodi l-a scos pe Reagy Ofosu și l-a introdus pe Cristi Bărbuț. Asta deși Ofosu fusese unul dintre cei mai activi oameni din atacul oltenilor! Mai mult decât atât, cel care l-a înlocuit pe vârful adus de la FC Botoșani a fost Cristi Bărbuț. Acesta nici măcar nu era la încălzire în acel moment. Bărbuț a fost chemat din tribună și introdus neîncălzit în joc! Fostul timișorean a avut o evoluție ștearsă în finalul partidei și nu a adus niciun fel de vigoare în acțiunile ofensive ale oltenilor.

ADVERTISEMENT

În schimb, fotbaliștii care se încălzeau înainte de schimbarea lui Ofosu erau Vladimir Screciu, Paul Papp și Mihai Căpățînă. Dintre aceștia, doar Screciu a continuat să se încălzească, în vreme ce Papp și Căpățînă au fost trimiși în tribună. Peste doar opt minute, însă, Papură a efectuat alte două schimbări. L-a introdus pe Screciu în locul lui Bic și l-a chemat pe Căpățînă tot din tribune, pentru a-l introduce în locul lui Cicâldău!

A schimbat greșit și în prima repriză

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că antrenorul Corneliu Papură va fi dat afară de la Universitatea Craiova indiferent de rezultatul partidei cu CFR Cluj. Tehnicianul avea ca obiectiv obținerea a cel puțin patru puncte din duelurile cu FCSB și ardelenii, țel deja ratat de olteni. La decizia lui Mihai Rotaru au contribuit și deciziile neinspirate luate de Papură în duelul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Înainte de a-i introduce pe Bărbuț și Căpățînă, neîncălziți, Corneliu Papură l-a scos și pe Ștefan Baiaram în prima repriză. În locul tânărului Baiaram a intrat Andrei Ivan în minutul 30, cel care a avut o evoluție extrem de slabă. La doar nouă minute după intrarea în teren a lui Ivan, FCSB a deschis scorul și a căpătat încredere, devastându-i pe alb-albaștri după pauză. Corneliu Papură a explicat într-o manieră ciudată decizia de a-l scoate pe Baiaram.

„Ștefan Baiaram este un jucător care evoluează bine în partea stângă. Ivan are o forță mai bună, viteză, experiență. Speram să fie ok…”, a spus Papură după meci.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 3,70 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT