Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Gakpo și Koeman au depistat tactica lui Edi Iordănescu înainte de România – Olanda din optimile EURO 2024! „Trebuie să-i fac viața grea lui Rațiu. Ăsta e secretul vostru”

Ronald Koeman și Cody Gakpo au vorbit despre meciul România - Olanda din optimile Euro 2024. Batavii au depistat tactica lui Edi Iordănescu!
01.07.2024 | 18:33
Gakpo si Koeman au depistat tactica lui Edi Iordanescu inainte de Romania  Olanda din optimile EURO 2024 Trebuie sai fac viata grea lui Ratiu Asta e secretul vostru
Gakpo și Koeman au depistat tactica lui Edi Iordănescu înainte de România - Olanda din optimile EURO 2024! „Trebuie să-i fac viața grea lui Rațiu. Ăsta e secretul vostru” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ronald Koeman și Cody Gakpo sunt puși în gardă înainte de România – Olanda din optimile Euro 2024. Selecționerul și vedeta „Țării Lalelelor” sunt convinși că au depistat tactica lui Edi Iordănescu.

Ronald Koeman și Cody Gakpo se laudă că știu tactica lui Edi Iordănescu pentru România – Olanda

Olanda a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu România din optimile Campionatului European. Partida se va juca marți, 2 iulie, de la ora 19:00, pe Allianz Arena, din Munchen. Cody Gakpo, vedeta lui Liverpool, și golgehterul „portocalei mecanice” la Euro 2024 i-a luat frica adversarului său direct, Andrei Rațiu.

ADVERTISEMENT

„Gakpo a spus că ‘Trei sferturi din țară se așteaptă să batem România. Asta e bine. Știm că am dezamăgit țara în meciul precedent, dar simțim că încrederea în grup crește. E frumos când toată țara e alături de tine și vom fi mult mai buni datorită peluzei portocalii’. Despre Andrei Rațiu, ‘Va trebui să îi fac viața grea acestui băiat, să trec de el, să intru în dueluri. Abia aștept acest duel’.

A fost rugat să numească poate cei mai buni jucători ai României. A spus că ‘I-am urmărit. Au jucători buni. Nu pot să numesc un jucător anume. Au o echipă foarte bună, cu dribleuri foarte buni, precum Hagi și Man, iar în apărare stau foarte bine în teren’”, a relatat jurnalistul Gabi Safta, la FANATIK LA EURO.

ADVERTISEMENT

Selecționerul batav și-a pus în gardă fotbaliștii: „Vom fi foarte atenți la aceste faze”

România are o singură victorie cu Olanda, în 2007, la Constanța, în preliminariile lui Euro 2008. Selecționata „Țării Lalelelor” are un singur trofeu în palmares. Este vorba despre Campionatul European din 1988. Batavii mai au un loc 3, obținut în 1976, și trei prezențe în semifinale, la Euro 1992, Euro 2000 și Euro 2004.

„Ronald Koeman a spus că fost o săptămână lungă. Ar fi preferat să fie mai scurtă. Șapte zile între meciuri e cam mult. Pe de altă parte se consideră mulțumit că a avut timp să analizeze ce s-a întâmplat greșit cu Austria, când consideră că a avut prea puțină energie, dar și pentru că adversarul a fost bun în acel moment.

ADVERTISEMENT

‘Toată lumea arată acum că lucrurile ar trebui să fie făcute diferi’t. Un jurnalist român l-a întrebat pe Koeman cum crede că ar fi văzut Cruyff actuala olandă. A spus că ‘I-ar fi plăcut să vadă fotbalul mult mai ofensiv, iar noi o să arătăm asta mâine. Nu luăm România la matineu, o luăm foarte în serios și nu am tratat niciodată un adversar cu superioritate.

Vor fi agresivi, știu asta. În apărare sunt puternici, au jucători individual foarte buni și știu că sunt foarte buni la cornere și la lovituri libere din apropierea careului. Vom fi foarte atenți la ceste faze’. A mai fost întrebat dacă se simte norocos că a căzut cu România. Și a spus și că în 2021 a auzit astfel de reacții, iar Cehia i-a eliminat, astfel că nu pot să joace decât foarte serios în fața noastră.

ADVERTISEMENT

A mai spus că are un sentiment foarte bun pentru mâine. ‘Am senzația că e un sentiment bun după Austria, îi văd pe băieți cum au reacționat la antrenamente și asta mă face să fiu optimist pentru meciul de mâine’”. a completat Safta.

  • 1 victorie, 1 egal și 7 înfrângeri are România în confruntările directe cu Olanda

Gakpo si Koeman, DEZVALUIRI despre TACTICA lui Edi Iordanescu | Romania - Olanda EURO 2024

ADVERTISEMENT
8.50 este COTA Betano pentru pronosticul "1 solist" la România - Olanda în optimile EURO 2024