News

Gala Bairam de la Bravo ai Stil s-a terminat cu lacrimi pentru ea! Cine e concurenta eliminată

07.04.2019 | 10:30
Gala Bairam de la Bravo ai Stil sa terminat cu lacrimi pentru ea Cine e concurenta eliminata

Gala ”Bairam” de la ”Bravo, ai Stil!”, din seara de 6 aprilie, s-a încheiat cu eliminarea din competiție a concurentei Raluca. Ultimele opt aspirate la titlul ”cea mai stilată femeie din România” au luptat intens, au prezentant momente complexe și ținute care s-au ridicat la nivelul așteptărilor juraților și au încercat să demonstreze că merită să rămână în continuare în show-ul cu și despre modă.

Gala ”Bairam” de la ”Bravo, ai Stil!” s-a terminat cu lacrimi pentru Raluca

În urma notelor obținute din partea celor 3 ”judecători”, Elena a ocupat primul loc în clasament, obținând 15 puncte, punctaj maxim, și a fost urmată de Irina și Bianca. Începând cu această Gală, Ilinca Vandici, gazda emisiunii, a anunțat că fetele pot nominaliza o colegă de competiție pentru eliminare, iar cea aleasă de concurente ce urma să se ducă la ”tăiere” a fost Nadina.

Elena, chiar dacă a avut același număr de stele, nu a putut fi propusă spre eliminare deoarece a obinut punctaj maxim în Gala ”Bairam”, ceea ce i-a adus imunitate atât sâmbătă seară, cât și pe parcursul săptămânii viitoare.

Gala Bairam de la Bravo ai Stil s-a terminat cu lacrimi pentru ea! Cine e concurenta eliminată
Raluca și-a încheiat în seara Galei ”Bairam” experiența la ”Bravo, ai Stil!”

Nadina, votată din nou în număr mare

Nadina, cea care a primit cele mai multe nominalizări din partea colegelor sale pentru a fi eliminată din competiție, a fost salvată datorită voturilor publicului, adunând un procentaj de 4,2% voturi din partea fanilor. În final, Raluca a fost cea care a părăsit concursul cu și despre modă, fiind votată de 1,3% în rândul telespectatorilor, față de colega sa, Corina, care a acumulat un procent de 3,8% din voturi.

Gala Bairam de la Bravo ai Stil s-a terminat cu lacrimi pentru ea! Cine e concurenta eliminată
Ilinca Vandici, gazda emisiunii, a anunțat că fetele pot nominaliza o colegă de competiție pentru eliminare

Nadina este una dintre cele mai controversate concurente ale emisiunii ”Bravo ai Stil!” nu din cauza atitudinii sale ori a stilului extravangant, ci a faptului că tot timpul apare în topul celor mai votate concurente. Colegele sale o acuză de fiecare că ar fi plătit pentru o asemenea popularitate, însă bruneta neagă zvonurile.