Life

Gala ”Mireasa”, sezonul 5. Cine a părăsit competiția. Toți concurenții au rămas uimiți

S-a încheiat o nouă gală a emisiunii ”Mireasa”, sezonul 5. O concurentă a părăsit competiția, spre uimirea tuturor participanților. Despre cine este vorba?
05.03.2022 | 21:34
Gala Mireasa sezonul 5 Cine a parasit competitia Toti concurentii au ramas uimiti
Cine a părăsit competiția ”Mireasa” în gala de sâmbătă, 5 martie 2022. Sursa foto: Facebook ”Mireasa”
ADVERTISEMENT

Deznodămâmt neașteptat pentru gala emisiunii ”Mireasa” de sâmbătă. Larisa a părăsit competiția, deși mulți se așteptau ca Jiuliana să fie cea care pleacă acasă.

Deznodământ neașteptat în gala ”Mireasa” de sâmbătă, 5 martie. Larisa a plecat acasă

 ”De ce sunteți atât de mirați?”, a întrebat Simona Gherghe, văzându-i pe concurenți cum sunt uimiți de rezultat. Ulterior, prezentatoarea a aflat că băieții au votat-o pe Larisa să continue competiția, iar Jiuliana a fost votată doar de public, potrivit a1.ro

ADVERTISEMENT

Văzând cine a fost eliminată, nici telespectatorii nu au avut reacții prea bune pe pagina de facebook a emisiunii ”Mireasa”.

”Dacă votul publicului era cu 70% sa plece Larisa ,ce rost a fost sa recurgă la votul băieților și cele pt fata cu cele mai putine voturi ?

ADVERTISEMENT

Înțeleg dacă ar fi fost egalitate și au fi vrut departajare…interesul este sa se adune că-ți mai mulți bani din voturi și sa rămână panarame…, au comentat telespectatorii, pe pagina de facebook emisiunii ”Mireasa”.

Telespectatorii, nemulțumiți de eliminare. Acuză staff-ul emisiunii de manevre

Unii acuză staff-ul competiției că știa despre eliminarea Larisei și că nu ia în calcul votul publicului.

ADVERTISEMENT

”Cei din staf împreună cu doamna simona au știut de la începutu emisiunii ca este votata Larisa sa paraseasca emisiunea si au făcut in asa fel incat sa o voteze cei din casa sa rămână. Rusine unde ati ajuns cu manevrele voastre”, a mai scris un alt telespectator.

”Nu mi se pare corect față de telespectatorii ce au votat să plece Larisa. Știu că Juliana își dorea să plece. Ce ați făcut este o strategie a voastră din staf. Sunteți niște mincinoși!!! Pentru ce puneți să se voteze dacă nu luați în seamă voturile telespectatorilor?”, a mai scris un alt utilizator.

ADVERTISEMENT

Emisiunea ”Mireasa” se poate urmări de luni până vineri, de la ora 15.00. În fiecare sâmbătă are loc o gală eliminatorie, începând cu ora 13.30.

ADVERTISEMENT
Tags: