Life

Gala MTV Music AWARDS, de la apariții incendiare, la schimb de replici dure pe covorul roșu

Gala MTV Music AWARDS a ajuns la ediția cu numărul 40, eveniment care s-a desfășurat în sala Barclays Center din Brooklyn New York.
13.09.2021 | 16:55
Gala MTV Music AWARDS de la aparitii incendiare la schimb de replici dure pe covorul rosu
ADVERTISEMENT

Evenimentul mult așteptat a fost organizat duminică, 12 septembrie, pe scenă urcând nume grele pentru a-și primi premiile, dar și pentru a întreține atmosfera.

Evenimentul, care a fost prezentat de Doja Cat, a adus-o în prim plan pe Madonna, celebra cântăreață în vârstă de 63 de ani, care este deja veterană la Gala MTV Music AWARDS.

ADVERTISEMENT

Gala MTV Music AWARDS. Cine e marele câștigător și cum a apărut Madonna pe scenă

Faimoasa vedetă este primul artist din istoria evenimentului american care a câștigat 20 de trofee MTV, lucru pe care nici cea nu-l aștepta.

„Au zis că MTV n-o să reziste mult… dar suntem încă aici, nenorociților”, a spus Madonna în clipa în care a urcat pe scenă, chiar în deschidere.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a rupt gura târgului cu ținuta spectaculoasă pe care a ales să o poarte. Nonconformistă, așa cum o știe toată lumea, vedeta a purtat un body din piele neagră.

În felul acesta solista a adus un omagiu postului MTV care împlinește 40 de ani. BTS, Billie Eilish și gazda ceremoniei, Doja Cat, se numără de asemenea printre laureați.

ADVERTISEMENT
Madonna, apariție incendiară la MTV Music AWARDS
Madonna, apariție incendiară la MTV Music AWARDS. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Billie Eilish a fost premiată pentru piesa „Your Power”, în timp ce grupul K-Pop BTS a plecat acasă cu trofeul aferent melodiei „Butter”.

Trupa Foo Fighters a câștigat primul Global Icon Award, John Mayer bifând la categoria Cea Mai Bună Piesă Rock. Olivia Rodrigo a cucerit trei trofee MTV, cel mai important fiind premiul pentru „cântecul anului”.

ADVERTISEMENT

Cindy Lauper, una dintre veteranele evenimentului american, a ținut un discurs mult aplaudat în apărarea drepturilor femeilor. Vedeta se numără printre primele artistei premiate de MTV, în anul 1984.

Justin Bieber, artistul anului de la MTV Music AWARDS 2021

Marele câștigător al galei din New York a ajuns la un artist tânăr, dar controversat în urmă cu ceva vreme. Este vorba de Justin Bieber, care a fost nominalizat la 7 categorii și a câștigat la două dintre ele.

Cântărețul a primit trofeul de la „Best Pop”, dar și cel mai important, și anume cel de „Artistul anului”. A fost prima oară în șase ani când Justin Bieber a urcat pe scena de la MTV Music.

Gala MTV Music AWARDS, incident neplăcut pe covorul roșu

Gala MTV Music AWARS este una concentrată asupra vedetelor internaționale, evenimentul de anul acesta având parte și de un incident mai puțin plăcut chiar pe covorul roșu.

Conor McGregor și-a dorit să se fotografieze cu iubitul actriței Meghan Fox, cântărețul Machine Gun Kelly. Conform news.ro, cel din urmă nu a fost de acord.

Nervos și iritat peste măsură, sportivul și-a ieșit din minți și a fost la un pas să-l lovească pe artist, dar au intervenit la timp gărzile de corp din incinta evenimentului. În plus, acesta a aruncat cu o băutură în direcția artistului.

„McConor era gata să împartă pumni”, a declarat un martor, care a fost prezent la gala MTV Music AWARDS, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT